reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Zapp jest dokładnie na zakupy. Albo dla starszego dziecka na spacer jak dziecko już leci non stop przy wózku.

reklama
Chwalę sie... :-)
Dziś dokonaliśmy zakupu nowej bryki dla Zuzanny. I oczywiście coś zupełnie innego niż upatrzyłam sobie wcześniej. Jutro jazda testowa:-) Zobaczymy jak sie sprawdzi...​

kobitki poradźcie. macie jakieś informacje na temat HAUCKA? jakoś ten wózek za mną "jeździ". bo że chodzi, to tak głupio napisać :-)

niuni a o jaki konkretnie model ci chodzi? Bo ja mam Haucka i jestem jak dotąd zadowolona, ale to jest dość ciężka spacerówka na pompowanych kołach :tak:
Ale chodzi za mną (bądź jeździ ;-)) jeszcze parasolka Hauck...przydałaby się na wypady samochodem na zakupy (co prawda mamy samochód kombi, ale ciężko tak ciągle wkładać i wyciągać taki klocek ;-)) ale M jak usłyszał to popukał się w głowe :-:)crazy:

A my dziś przetestowaliśmy parasolkę - kupiłam taką też z myślą o szybkich wypadach na zakupy. Wózeczek jak na razie bardzo mi się podoba, lekki, prosty i szybki w obsłudze. Czarkowi też się spodobał, zbadał każdy element i chyba teraz lepiej zna się na osłudze niż ja :-D

szopka, wygląda fajnie. A oparcie rozkłada się na płasko?

Myślicie, że za rok nasze maluchy będą jeździć jeszcze w wózku? :unsure::baffled:
Jeżeli tak, to czy taka parasolka wystarczy? :confused::confused::confused:

Szopka-fajny ten wasz wozeczek.Ja to mam taka ciezka krowe ze hoho.Bartek jak z samochodu wyciaga to narzeka.Wiec czekam az sie bardziej wkurzy i wtedy wyjade mu z pomyslem zakupu nowego.Bo teraz nie mam szans z tego wzgledu ze za bardzo sie naprodukowalam przy zakupie obecnego.Na jedno jego nie bylo 100 moich tak.No to teraz mam:baffled:

szopka, wygląda fajnie. A oparcie rozkłada się na płasko?

Myślicie, że za rok nasze maluchy będą jeździć jeszcze w wózku? :unsure::baffled:
Jeżeli tak, to czy taka parasolka wystarczy? :confused::confused::confused:

Oparcie rozkłada się tak do ok. 30-45 stopni.
Ja myślę że to zależy od dziecka i jego preferencji czy będzie chciało i jak często korzystać z wózka za rok.

reklama
Ja mam haucka jeep-spacerówkę-superlekka, wogóle świetny wózek, nie składa się w "parasolkę" ale zajmuje bardzo mało miejsca. Na allegro-polecam Wam dziewczyny(a cena też robi wrażenie)

Do góry