reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Zastanawiam się nad taką sprawą, przy niektórych wózkach jest napisane, że są do 15 kg, chyba dziecka 3 letnie waży więcej, a jeszcze zakupy:baffled:

reklama
No właśnie chyba jakieś przepisy coś mówią o tych 15kg. Bo nasza parasolka też wg producenta jest do bodajże 20kg, ale wg przepisów tylko do 15. Ale szczegółów nie znam...

Esia - a czy brak palaka w waszym wozeczku nie stanowi problemu? i jak sie ma wielkosc kolek xt do xlr (czy jakos tak):-)

Coraz powazniej zastanawiam sie czy nie zainwestowac w techno xt, jako nasz glowny wozek

Pałąk dostałam w zestawie z wózkiem (wprawdzie nie oryginalny, ale również dobry). Kółka obydwa te modele mają takie same - mniejsze są w modelu "four season" :tak:
Misieńka jest malutka, więc pewnie w spacerówkę przesiądziecie się za jakiś czas? Bo teraz to mam wrażenie, że jednak za mało "pancerny" jest ten wózek (zwłaszcza że zima ma wrócić...). Ale prowadzi się i składa wyśmienicie :tak:

Bo teraz to mam wrażenie, że jednak za mało "pancerny" jest ten wózek (zwłaszcza że zima ma wrócić...). Ale prowadzi się i składa wyśmienicie :tak:
proponuję przesiąść się do czołgu - jest dużo bardziej pancerny:-D a ponoć super się prowadzi i parkuje:-D

:-)Esiu, Misia odkad kilka dni temu zaczela siadac to nie moge nad nia zapanowac...teraz jezdzimy w spacerowce Mikrus, ale to wielki niewypal...rozklada sie tylko w 2 pozycjach...no i Misia rzeczywiscie smiesznie wyglada, jak 3-miesieczniak, ktorego matka do spacerowki wladowala. Chcemy kupic maclarena w marcu, bo teraz zbieramy fundusze. I chyba sie szybko przesiadziemy. Bede najwyzej Misie koldrami obkladac:) szczerze mowiac xt podoba mi sie bardziej niz ten drozszy. A gdzie Esiu kupiliscie?

No co Ty powiesz - Mikrus jest do kitu? A tak się "pocieszałam" że następny wózek - w odróżnieniu od naszego grata - to będzie właśnie Mikrus...
Nic to. Wracając do Maclarena - kupiłam u tego sprzedawcy. Chwilowo chyba nie ma takiej aukcji - zapłaciłam 855zł i w tym miałam ciepły zimowy śpiworek do wózka (używamy), kolorowe nakładki na pasy (firmowe), barierkę i plastikowy uchwyt na butelkę. Z transakcji jestem jak najbardziej zadowolona :tak:
A xt od tego drugiego modelu różni się wielkością - tamten jest sporo większy i bardziej zabudowany, coś jakby pomiędzy klasyczną parasolką a spacerówką.

reklama
Do góry