reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Dziewczynki ja tylko na sekundkę na forum się zjawiam, po to żeby się pochwalić :-). Decyzja podjęta i w poniedziałek kupujemy x-landera xa w wersji blue z pełnym wyposażeniem. Ostateczna kwota 1600zł :-D. Buźka do zobaczyska w poniedziałek.

reklama
X-lander też mi się bardzo podobał ale niestety ma bardzo małą gondolę ... my w końcu zdecydowaliśmy się na Implast Driver i bardzo go sobie chwalę
ale x- lander wygląda cudnie :-)

Dziewczynki ja tylko na sekundkę na forum się zjawiam, po to żeby się pochwalić :-). Decyzja podjęta i w poniedziałek kupujemy x-landera xa w wersji blue z pełnym wyposażeniem. Ostateczna kwota 1600zł :-D. Buźka do zobaczyska w poniedziałek.

No to chyba zapoczątkowałam epidemie :-) , ale ja chcę x-landera dopiero jako spacerówkę, bo głęboki już mam. Więc liczę na opinie na temat użytkowania wózka :laugh2:

Gratulacje Blanes:) ja musze czekac do maja... ale przynajmniej juz wszystkie wasze opinie poznam:))

Nie udało mi się nadrobić całego tematu, dlatego zapytam czy któraś z Was zdecydowała się na Mutsy?
Kupiliśmy używany urban rider gondola + spacerówka i jesteśmy bardzo zadowoleni (oczywiście "na sucho", bo w praktyce jeszcze nie wiemy ;-) ).
Niestety, chyba nie do końca dobrze trafiliśmy ze sprzedającym :baffled: i na dniach oddajemy wózek do przeglądu i konserwacji - zobaczymy, co specjalista powie o stanie technicznym.
Póki co, gondola faktycznie wielka nie jest, ale nie robi też wrażenia dziwnie małej. Zbierałam opinie mam i wahają się od "mój 6-cio miesięczniak się już nie mieścił" do "dziecko przesiadło się w spacerówkę, gdy znudziła je gondola". Zweryfikuję je w praktyce.

my też pierwsze 4 kółka naszemu Synkowi kupimy z końcem maja. ale decyzja już raczej podjęta. niezmiennie implast driver 4xl :-D

Sorga, niuni, my też na razie o wózku myślimy tylko teoretycznie, myślę że w kwietniu, ewentualnie w maju będziemy kupować ;-)

reklama
Ja zdecydowana jestem na Mutsy ,ale chce z przednymi kołami skretnymi
pONOĆ OD MARCA MA WYJSC NOWA KOLEKCJA -CIEKAWE JAKA

Do góry