reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wojtuś 25tydz. 03.01.2011

reklama
Nie mogę, ogólnie jest kłopot dostać tu lekarza. Ale jak mi nie da w poniedziałek to napiszę do NHS(Nationale Health Service) i do Blissu (organizacja wspierająca wcześniakina przeróżne sposoby ale do nich napiszę żeby naskarżyc li tylko na łonego).

O zesz ... nam tez doktorek Hindusik nie chciał dac recepty na mleko dla Jeremka , bo on moze juz jesc normalne mleko ... no niby sie zaczął zastanawiac jak mu powiedziałam ze ja , mikołaj moja jedyna :) córcia mamy uczulenie na mleko krowie .... stwierdził ze w takim razie mam karmic piersia jak najdłuzej.... a ja chciałam sie choc troche czasem uwolnic .... ale cóz to była moja jakas tam fanaberia ale w Twoim wypadku to nie do pomyslenia takie podejscie ...... Agnieszko nie daj sie szkotowi chytrusowi jednemu....
No tak szkoci .... ;)

Recepta jest już w aptece. Czekam tylko na potwierdzenie, że można odebrać mleczko.
Nawet nie musiałam ruszać się z domu :D Wystarczył jeden telefon do HV.

amethys, a Ty nie poruszałaś tego problemu z Waszą HV?

A Wojtuś coraz bardziej pokazuje swój charakterek oraz jaką indywidualnością jest. :)

reklama
Agata ja nasza HV widziałam raptem dwa razy ... do Child clinic nie chodze bo cieszko wybrac mi sie z maluchami ... Jeremka waze w domu... jest z niego niezły klops , cały czas na cycu( choc mam juz serdecznie dosc)... jesli trzeba bedzie to poprostu kupie mieszanke na jakies sporadyczne sytuacje.....
No widzisz Wojtus manifestuje swoja osobowość bo madrala z niego rośnie i doskonale wie czego chce .... tylko sie cieszyc !!!

Do góry