reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Melduję się dopiero teraz bo byłam u mamy. Młoda czuje się dobrze, waży ok 1600 i jest ułożona główką w dół. Robiła mi zapis ktg i oczywiście musiałam się nakręcić bo tętno przekraczało nawet 200. Ale moja gin powiedziała, że to normalne jak się rusza skoro w czasie spoczynku norma jest do 170. Kolejna wizyta 13.12. Nie wiem czy wstawię zdjęcie bo dzisiaj takie kiepskie. Młoda nie chciała całego paszczura pokazywać ;-)

McPearl, gratki dużej córy :) I fajnie, że ułożona główka do dołu.

Dziewczyny, czy wiedzialyscie ze to teraz w tej chwili dziecię się obraca?

McPearl super wieści :-)

LayDeek ja nie zwróciłam uwagi, pewnie dużo miejsca jeszcze miał, no i ciągle się wierci. Zazwyczaj nie ogarniam co tam wyczynia.

McPearl gratulacje! A tętno wysokie faktycznie może od tego ruchu? Skoro lekarka tak mówi to na pewno :tak:

jenn no pewnie, dla Ciebie i dla dziecka zdrowo!
sprite byłabym gotowa nawet kredyt wziąć, dziecko jest bezcenne :tak:

LayDeek mój się czasem tak dziwnie kotłuje po całym brzuchu to może wtedy...?

McPearl gratuluję udanej wizyty i ładnego ułożenia dzidzi :)

LayDeeK im dalsza ciąża tym lepiej czuć obrót dziecka. Na tym etapie na którym teraz jesteśmy każdy obrót to wielka kotłowanina w brzuchu żeby się obrócić musi solidnie pokopac

reklama
Do góry