reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Emilchen jak zobaczysz maluszka to zapomnisz o kwocie.
Wiem ze teraz ciezko, nam tez. Ale bobasy nam to wynagrodza :-)
Juz niedlugo. My Robsona chyba tez schrupiemy, chociaz ł mowi ze tak sie nie moze doczekac ze wezmie go z porodowki i ucieknie z nim :p

Mcpearl super ze wsio ok :-)

Bylismy dzisiaj na wizycue, ale niestety nie mam dobrych wiesci. Nasz synek nie przybiera na wadze jak powinien. Zawsze byl wiekszy niz wskaxywal terminal OM, a teraz jest tydzien do tylu :( lekarza mowi, ze to moze byc od stresu ( ktorego oststnio mam po uszy) albo moge miec niewydolnosc lozyska. Za 2 TYG mamy przyjsc znowu, jak maly nie nadrobi, to mam sie zglosic do szpitala. Teraz mam lezec plackiem, bo maly ma juz bardzo nisko glowke :( poza tym co chwila mi sie brzuch spina :(

Indi bardzo mi przykro :-( leż i odpoczywaj,myśl pozytywnie i trzymam kciuki za Was &&&&&&&&&
moja bratowa też usłyszała w poprzedniej ciąży takie słowa od lekarza,że dziecko nie rośnie,załamała sie ale poszła na konsultacje do innego gina i okazało się,ze Jasiek zwolnił ze wzrostem ,ale wszystko jest w normie,po prostu był drobny i w dniu porodu 5 dni po terminie miał 3000 g i 50 cm :happy:życzę ci równie pomyślnych wieści,bo każdy rośnie indywidualnie ,Twój synek również

Indi będzie dobrze, tydzień różnicy to nie tak dużo.
Każde dziecko teraz rośnie już swoim tempem.
Trzymam mocno za Was kciuki, leż i odpoczywaj ile możesz :-)

Indi, kochana. Ja tez ostatnio miałam podobna sytuacje. Mała nadrobiła. Leż kochanie jak najwiecej na lewym boku, żeby małego dotleniac. Pij soki owocowe. Najlepiej świeżo wyciskane. No i staraj się jak najmniej stresować. Choć wiem, że z tym bywa rożnie. Mimo wszystko bądź dobrej myśli!!!! Zobaczysz ze bedzie ok :))

reklama
Indi kochana wiem ze latwo mowic ale staraj sie denerwowac jak najmniej. Sama czasem mam mega kiepskie dni ale staram sie dla Robsona. Badz dzielna i nie martw sie, moze to nic groznego a maly nadrobi. Pamietaj ze nam mozesz marudzic zawsze, a wygadanie sie sporo pomaga.
Oczywoscie dawaj nam znac na biezaco co i jak!!!

Do góry