reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Melduję się dopiero teraz bo byłam u mamy. Młoda czuje się dobrze, waży ok 1600 i jest ułożona główką w dół. Robiła mi zapis ktg i oczywiście musiałam się nakręcić bo tętno przekraczało nawet 200. Ale moja gin powiedziała, że to normalne jak się rusza skoro w czasie spoczynku norma jest do 170. Kolejna wizyta 13.12. Nie wiem czy wstawię zdjęcie bo dzisiaj takie kiepskie. Młoda nie chciała całego paszczura pokazywać ;-)

McPearl, gratki dużej córy :) I fajnie, że ułożona główka do dołu.

Dziewczyny, czy wiedzialyscie ze to teraz w tej chwili dziecię się obraca?

McPearl super wieści :-)

LayDeek ja nie zwróciłam uwagi, pewnie dużo miejsca jeszcze miał, no i ciągle się wierci. Zazwyczaj nie ogarniam co tam wyczynia.

McPearl gratulacje! A tętno wysokie faktycznie może od tego ruchu? Skoro lekarka tak mówi to na pewno :tak:

jenn no pewnie, dla Ciebie i dla dziecka zdrowo!
sprite byłabym gotowa nawet kredyt wziąć, dziecko jest bezcenne :tak:

LayDeek mój się czasem tak dziwnie kotłuje po całym brzuchu to może wtedy...?

McPearl gratuluję udanej wizyty i ładnego ułożenia dzidzi :)

LayDeeK im dalsza ciąża tym lepiej czuć obrót dziecka. Na tym etapie na którym teraz jesteśmy każdy obrót to wielka kotłowanina w brzuchu żeby się obrócić musi solidnie pokopac

reklama
Do góry