reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Mama ja tak jak mowilam widxialam serduszko i zoladek, ani mozgu, ani pecherza nic. A lekarz po badaniu powiedxial ze dzidzia wyglada na zdrowa i wszystko ok

reklama
Dziewczyny, gratuluję wizyt! :) Super Bobasy! :)

Mama Blogerka, będzie dobrze, musi być! Będę o Was pamiętać w modlitwie! :*

Ja prenatalne miałam przez brzuch, ale u mojego gin za każdym razem przed usg mam normalne badanie na fotelu.

p.s. ja mam wizytę (bez usg) jednak jutro, a nie 18.07 proszę o zmianę :)

Witajcie :-) Ja badania prenatalne miałam robione przez brzuch, lekarka zmierzyła przezierność (NT=0,94), pokazała kość nosową, serduszko i żołądek, nie wspominała nic o pęcherzu ani mózgu, ale powiedziała, że obraz ciąży jest prawidłowy. Przy następnej wizycie dopytam swojego lekarza, prenatalne robili mi w szpitalu, a tam wszystkich traktują po macoszemu.

Msmablogerka, u naszego tez Nie bylo widac pecherza moczowego, ale pytalam sie co chwila czy wszystko w porzadku, bo kazda minuta ciazy mnie stresowala, to kobita mowilas ze tak. Nasze tez sie strasznie wiercilo, nawet nie chcualo spokoj nie na pleckach polezec do zmierzenia I nic nie pokaxywalo co tam ma na dole :)

Agulqa ja w Toruniu polecam dr Janusza Stankiewicza, przyjmuje w Matopacie na Storczykowej. Badanie połówkowe świetne, pan doktor wszystko objaśnia co mierzy, całe badanie nagrane na płytę. Ogólnie badania robi się na zwykłym podglądzie czarno białym, a dla uciechy rodziców włącza się obraz 3 D;-) Koszt 250 zł.

Bada gdzieś napisałam że mam wizytę 29.07 ale pewnie umknęło w gąszczu postów.

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt :) napisałam piękny długi post komentujący każda z was o dupa telefon mi padł bo mię zauważyłam że bateria słaba ;)

Do góry