reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Mama ja tak jak mowilam widxialam serduszko i zoladek, ani mozgu, ani pecherza nic. A lekarz po badaniu powiedxial ze dzidzia wyglada na zdrowa i wszystko ok

reklama
Dziewczyny, gratuluję wizyt! :) Super Bobasy! :)

Mama Blogerka, będzie dobrze, musi być! Będę o Was pamiętać w modlitwie! :*

Ja prenatalne miałam przez brzuch, ale u mojego gin za każdym razem przed usg mam normalne badanie na fotelu.

p.s. ja mam wizytę (bez usg) jednak jutro, a nie 18.07 proszę o zmianę :)

Witajcie :-) Ja badania prenatalne miałam robione przez brzuch, lekarka zmierzyła przezierność (NT=0,94), pokazała kość nosową, serduszko i żołądek, nie wspominała nic o pęcherzu ani mózgu, ale powiedziała, że obraz ciąży jest prawidłowy. Przy następnej wizycie dopytam swojego lekarza, prenatalne robili mi w szpitalu, a tam wszystkich traktują po macoszemu.

Msmablogerka, u naszego tez Nie bylo widac pecherza moczowego, ale pytalam sie co chwila czy wszystko w porzadku, bo kazda minuta ciazy mnie stresowala, to kobita mowilas ze tak. Nasze tez sie strasznie wiercilo, nawet nie chcualo spokoj nie na pleckach polezec do zmierzenia I nic nie pokaxywalo co tam ma na dole :)

Agulqa ja w Toruniu polecam dr Janusza Stankiewicza, przyjmuje w Matopacie na Storczykowej. Badanie połówkowe świetne, pan doktor wszystko objaśnia co mierzy, całe badanie nagrane na płytę. Ogólnie badania robi się na zwykłym podglądzie czarno białym, a dla uciechy rodziców włącza się obraz 3 D;-) Koszt 250 zł.

Bada gdzieś napisałam że mam wizytę 29.07 ale pewnie umknęło w gąszczu postów.

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt :) napisałam piękny długi post komentujący każda z was o dupa telefon mi padł bo mię zauważyłam że bateria słaba ;)

Do góry