reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Alecta, Gochson super, ze u Was wszystko dobrze.
Agulqa, sliczny dzidzius. Nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze to dziewczynka :)

No i dupa nie będzie go... W środę do innego miasta mam jechać i wszystkie z dzisiaj jak coś pilnego mają, już widzę jaki tam sajgon będzie... :-/

Kurcze no jaja to sa normalnie :/

Goshon, alecta, agulqa super ze wizyty udane! Najwazniejsze ze u wszystkich stycznioweczek i maluszków jest jak najlepiej :)

Hej i my dzisiaj po prenatalnym :-)
Kropek ma dlugie paluszki,wstawie zdjecie jak macha ciociom :-) ma 7,7 cm,wszystko jest w najlepszym porzadku :-) przeziernisc 1,8,kosc nosowa widoczna,ba! Widzielismy nawet soczewki w oczach :-D
No i ma siusiaka :-) wiec bedzie synus :-D

Załączniki

• 1405370572212.jpg
    1405370572212.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 47
Gabi, jaki slodki ;)
To na zwyklym USG widac juz plec czy na tym 3d?
Zrobilam DLA smiechu test z obraczki. Wychodzi facet :)

Ostatnia edycja:
Gabi super dzidzius!

Indi u mnie bylo widac na zwyklym usg ale lekarz pozostawil sobie duzy margines bledu bo 40% hehe. U mnie za kazdym razem z obraczki wychodzi dziewczynka no i masz a tu klops bo ma byc chlopczyk.

reklama
Do góry