reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Hej dziewczynki.
Chciałam napisać tylko ze będę miała SYNKA :)

Wczoraj miałam Usg genetyczne. Nie widać było pęcherza.moczowego i to mnie.martwi.

Kolejna wizyta 31.07

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mi tylko powiedział ze źle Warunki badania bo mały wiercil sie. Przeziernosc 1,6, kostka nosiła jest, żołądek,rączki nóżki mózg. Tylko powiedział ze nie widzi pęcherza moczowego i zobaczymy na kolejnej wizycie i to mnie martwi

Nie nastawiaj sie negatywnie. Moj nie ma usg w 3d wiec nie wiem czy nie robic gdzie indziej polowkowego, chociaz on mowi ze robi wszysykie usg prenatalne. Nie wiem, zobacze z czasem.

Mamablogerka na pewno będzie lepiej widać na następnym usg, to jeszcze maleństwo przecież :)

Agulqa ja tak jak przy pierwszej ciąży, wszystkie usg będę robić u lekarza a koło 25 tygodnia pójdę na 3D prywatnie aby posprawdzać jeszcze raz i pamiątkowe filmiki zrobić :)

Dziekuje Dziewczyny :-)
Usg mialam zwykle,nie 3 D :-)
MamaBlogerka mi tez nic nie mowil o pecherzu,widzial nerki,mozg,serduszko itp ale slowa o pecherzu,moze dla uspokojenia idz do innego?

Aza wlasnie tez o tym mysle! Na gruponie jest promocja w poznaniu sprawdz tez u siebie. Usg 3d za 129zl z filmikiem tylko ze na nim nie robia pomiarow dzidziusia

Dziewczyny z okolic torunia i bydgoszczy moze znacie u siebie w miescie kogos kto robi dokladnie badanie polowkowe w 3d i nagrywa filmik?

MamaBlogerka i tak z zamartwiania nic nie będzie, więc staraj się nie stresować. Mam nadzieję, że na następnym usg dzidziuś będzie grzeczny i lekarz wszystko ładnie zobaczy! :-)

reklama
Megami staram się o tym nie myśleć. Musi być dobrze :-) może jutro w lux med uda mi się wejść na usg i poproszę o sprawdzenie tego pęcherza moczowego

Do góry