reklama
Oj,tam,i tak jest przeludnienieHAPPY ja jestem jak najbardziej ZA a jaki majątek byśmy na tym zarobiły. Tylko hmm obawiam się, że by to przyrost naturalny mogło zmiejszyć w dość znacznym stopniu niestety ;-)
...a potem by im się mały taliban trafił i gdzie reklamacje składać???to mojego Pudzianka jako ten pozytywny model można by wypożyczać co najwyżej ;-)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
happybeti super że wizyta zaliczona do udanych. A jak doktorek przyjął przyczyny odstawienia od piersi? A z tym wypłakiwaniem się w mankiet to dobre! No i waga super, gratulujemy!
Mała Mi,no,właśnie az się zdziwiłam,że tak cool do tego podszedł,bo byłam przekonana,że on fanatyk karmienia piersią.Ja mu po prostu powiedziałam,że ,niestety,tym razem długie karmienie się mi nie udało,laktacja słaba była.No i nic,zapytał tylko,czy jakieś problemy były przy przechodzeniu na mm.No,to zgodnie z prawda powiedziałam,że nie,że najpierw 3 puszki HA "poszły",a jak zobaczyłam,że ok,to przeszłam na zwykły Nan.
Makuc,z tymi emeryturami to jeszcze różnie może byc...czytałas w "Polityce" ten artykuł?Hm...mi się nawet podoba idea emerytury obywatelskiej...no,ale to nie ten temat
Makuc,z tymi emeryturami to jeszcze różnie może byc...czytałas w "Polityce" ten artykuł?Hm...mi się nawet podoba idea emerytury obywatelskiej...no,ale to nie ten temat
Beata10
Mama Laury i Wiktora:-)
Hej dziewczynki. Sto lat nie pisałam tutaj choć staram się czytać Was regularnie. Ale w tym temacie muszę się wypowiedzieć:-) Natolin z tego co wyczytałam to masz małego pudzianka? hi. Więc melduje się pudzianek nr 2. Wiktor waży 11200!! Nie wiem ile ma wzrostu choć jak wstanie to napewno go pomierzę ale ubranka kupuje mu na rozm 86. Nie jest jakimś grubaskiem ale do chudzielca mu daleko.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Beata no to godna waga Wiktora! Duży chłopak, pewnie nosić go ciężko
Fajnie że jesteś, pisz częściej.
Fajnie że jesteś, pisz częściej.
Beata10
Mama Laury i Wiktora:-)
Oj ciężko go nosić ciężko:-)Ale on też długi jest,więc nie jest grubasem, po prostu dobrze wygląda,hahah. Idę zobaczyć do galerii może uda mi się wstawić jakieś fotki bo szczerze mówiąc nie pamiętam jak to się robi. Pozdrawiam
reklama