Natolin- ja nie mierze Madzi, ale wiem, ze jest malutka, po ubrankach widac czy dziecko rosnie czy nie, my nosimy 74 i powoli powoli wchodzimy w 80, garderoby ni ewymienialam od dawien dawna, nawet kurteczka 6-9 m-ca jest teraz dobra
reklama
natolin
Fanka BB :)
dzięki ladygab ja dla spokojności (albo i nie...) pójdę go jutro zmierzyć. Ja to tej numeracji nie mam sił, bo mój chodzi w 86 po części, po części 92, a wczoraj założyłam mu śpioszki do spania 92 i ledwo zapięłam, więc numeracji nie ma co wierzyć
dzięki ladygab ja dla spokojności (albo i nie...) pójdę go jutro zmierzyć. Ja to tej numeracji nie mam sił, bo mój chodzi w 86 po części, po części 92, a wczoraj założyłam mu śpioszki do spania 92 i ledwo zapięłam, więc numeracji nie ma co wierzyć
o ludzie kochani, to mi ZOsia wyrasta powoli z 92
Kania78
...
Iwcia niestety nie znam tej pani neurlolog ale podpytam. A czemu do Krosna trafiłaś? Na Twoim miejscu skonsultowałabym to jeszcze z innym lekarzem tej specjalizacji.
Natolin masz rację, rozmiar rozmiarowi nie równy u Nas różnie od 78 do 86.
Natolin masz rację, rozmiar rozmiarowi nie równy u Nas różnie od 78 do 86.
Ostatnia edycja:
Ladygab dlatego mówię, że rozmiar rozmiarowi nierówny. Z tymi śpiochami musi być coś nie tak.
spiochy spiochami, ale ZOsia tez z metra cieta
A rozmiary fakt, dziwne czasami sa, ja sie trzymam jednej marki i wdlg niej jade, ale jak kupuje rozne marki z romizarami to wiem, ze to bedzie za male, to za duze, mimo ze ten sam rozmiar ma
Roxannka
Pracująca mama!
Co do przychodni to u mnie podobnie jak u nat, myśle że to specyfika naszego miasta i dużych osiedli Do zdrowych zapisanie równa się z długim czekaniem, ale do chorych wystarczy rano zadzwonić i zawsze można się zapisać na ten sam dzień, nigdy nie miałam problemu z tym, ale też można przyjść bez zapisu i lekarze przyjmują pomiędzy pacjentami, tylko że ja też nie lubie takich sytuacji i póki co ich unikam ;-)
Patryk za to wzrostowo ostatnio podskoczył tak mi się przynajmniej wydaje ... W poniedziałek na roczek pójdziemy sprawdzić co i jak :-) No a rozmiarówka faktycznie różna bo u nas niektóre rzeczy 68 jeszcze dobre, a niektóre 86 są na styk generalnie teraz 80 u nas na czasie, ale jak coś kupujemy to już 86 bo to vzasami się z dnia na dzień się zmienia, że coś już się zapiąć nie chce
elusia, Patryk potrafi sobie sam półśpiochy zdjąć, widziałam to na własne oczy bo bym nie uwierzyła ;-)
Patryk za to wzrostowo ostatnio podskoczył tak mi się przynajmniej wydaje ... W poniedziałek na roczek pójdziemy sprawdzić co i jak :-) No a rozmiarówka faktycznie różna bo u nas niektóre rzeczy 68 jeszcze dobre, a niektóre 86 są na styk generalnie teraz 80 u nas na czasie, ale jak coś kupujemy to już 86 bo to vzasami się z dnia na dzień się zmienia, że coś już się zapiąć nie chce
elusia, Patryk potrafi sobie sam półśpiochy zdjąć, widziałam to na własne oczy bo bym nie uwierzyła ;-)
reklama