reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Natolin jak jest coraz gorzej to nie ma co zwlekać !!!
U Oliwii katar trwał około 2 tygodni i też miałam nadzieję, że minie a z kataru przeszło na gardło i sama widzisz jak wyszło. Jutro już antybiotyk kończy.

Roxannka Oliwia już prawie 4 dzień bierze ten antybiotyk ale jakiś mega sensacyjnych kupek nie ma, fakt są luźniejsze ale bywało gorzej.

reklama
Byliśmy na wizycie. Infekcja wirusowa, ale zaczyna wchodzić na oskrzela, więc inhalacje mamy robić z jakiegoś leku na receptę. Plus jeszcze zmieniamy syrop.
Jak ja bym chciała, żeby to się już skończyło...
A apteka niedługo stanie się chyba moim drugim domem...

nat, a ja właśnie na głównym pytałam o waszą wizyte :-) Rozumiem cie doskonale bo ja też już marze o tym żeby Patryk był zdrowy :-( a w aptece ostatnio niezłą sumke zostawiłam i to kilka razy :dry: Dobrze, że to tylko infekcja a nie już jakaś poważniejsza choroba. Trzymam kciuki żeby zmiana syropu i inhalacje pomogły!!! Zdrówka dla Piotrusia!

Natolin ojej infekcja :-( mam nadzieję że szybko przejdzie, zdrówka dla Piotrusia, silny chłopiec nie daje się !!!
Ważne że antybiotyku nie ma :-)
Aptekę to ja mam całkiem nieźle zaopatrzoną w domu cały stolik leków, chcesz coś?

NAT ROXI i KANIA mają rację - dobrze, że od antybiotyku się Pudzianek uchronił! i mam nadzieję, że inhalacje pomogą! zdrówka dla Niego.

reklama
Do góry