reklama
Doris,ja tez bym sie bała...
Roxi,to ja jestem pokręcona,bo mi Pepsi smakuje raz w roku w zimie
Elwirka- super,ze już wszystko ok.A i nie widze,zeby Oliwka jakoś wiele do nadganiania miała
Mona,sheeney- gratk wagi waszym maluszkom
Chorowitkom wszystkim zdrowka:***
Roxi,to ja jestem pokręcona,bo mi Pepsi smakuje raz w roku w zimie
Elwirka- super,ze już wszystko ok.A i nie widze,zeby Oliwka jakoś wiele do nadganiania miała
Mona,sheeney- gratk wagi waszym maluszkom
Chorowitkom wszystkim zdrowka:***
Roxannka
Pracująca mama!
Już pisałam na głównym, że u nas na kontroli niestety wyszło ewidentne zapalenie uszu i bez antybiotyku się tego nie wyleczy, niestety :-(Kolejna kontrola w poniedziałek i wtedy bedzie wiadomo czy 7 czy 10 dni antybiotyk bedzie trzeba brać
mona, u nas odrazu do antybiotyku przepisują osłone czyli jakiś probiotyk moze tez cos kupcie.
doris, ciesze się, że Dodo już ma się dobrze i rozumiem dlaczego nie chciałaś pójść na kontrole, ale ja i tak zawsze szłam, jakoś lepiej się czułam jak lekarz go zbadał
happy, jak już pisałam wcześniej, każdy ma jakiegoś bzika ;-)
mona, u nas odrazu do antybiotyku przepisują osłone czyli jakiś probiotyk moze tez cos kupcie.
doris, ciesze się, że Dodo już ma się dobrze i rozumiem dlaczego nie chciałaś pójść na kontrole, ale ja i tak zawsze szłam, jakoś lepiej się czułam jak lekarz go zbadał
happy, jak już pisałam wcześniej, każdy ma jakiegoś bzika ;-)
Roxannka
Pracująca mama!
nat, no niby tak, ale było podejrzenie że to tylko infekcja wirusowa od tego długo utrzymującego się kataru, kropiliśmy kropelkami ale niestety dzisiaj ewidentnie wyszło że to zapalenie ucha :-( Podobno u 1 dziecka na 10 to się przeradza w zapalenie i trzeba leczyć antybiotykiem. No trudno, jak nie ma innej rady, najważniejsze żeby wyzdrowiał. Właśnie poszła pierwsza dawka i mąż go usypia teraz
Ja nie Roxi, ale Laura też miała zapalenie ucha jak miała 2 miesiące. Było dużo płaczu i zero spania w dzień za to nocami odsypiała. Poza tym tylko na rękach była, b o w przeciwnym razie był płacz. No i jak się przycisnęło koło ucha to widać było, że ją boli.
Roxi zdrówka dla Ptysia.
Roxi zdrówka dla Ptysia.
Kania78
...
Roxannka dzięki że pytasz, Oliwia z każdym dniem lepiej, Chyba jej te leki pomagają, katarek jakiś tam jest ale niewielki. Cieszę się że u Was ciut lepiej, szkoda tylko że Patryka musicie faszerować tym antybiotykiem :-( No i koszykarz Ci rośnie :-) któremu zdrówka życzę !!!
Makuc ooo to już znamy przyczynę katarku u Alicji, żeby ta dwójka szybko wylazła !!!
Elwirka to super, że wizyta się udała, wieści pozytywne :-)
Natolin Ty to już masz koszykarza !!!
Mona zdrówka dla Was, waga i wzrost superowe:-)
Sheeney wymiary super.
Natolin Piotrusiowi też zdrówka życzę.
Makuc ooo to już znamy przyczynę katarku u Alicji, żeby ta dwójka szybko wylazła !!!
Elwirka to super, że wizyta się udała, wieści pozytywne :-)
Natolin Ty to już masz koszykarza !!!
Mona zdrówka dla Was, waga i wzrost superowe:-)
Sheeney wymiary super.
Natolin Piotrusiowi też zdrówka życzę.
Ostatnia edycja:
reklama
U mojego kiedyś podejrzewano, ale na szczęście fałszywy alarm. To się lubi chyba nawracać prawda ? Dziś w jakimś programie porannym właśnie babka mówiła, że częstą przyczyną nie jest przewianie czy zamoczenie ucha, ale np zachłyśnięcie pokarmem.
Zdrówka !
Zdrówka !