reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Lolisza - wysoki Franio jest! Super :-)

Natolin - 300ml wody??? Czyli 10 miarek mleka :szok: I jeszcze kaszka. Ale Pudzianek ma apetyt :-D Przemka rekord to mm z 240ml wody, ale już bez żadnych zagęszczaczy, samo mleko. Za to z nocnymi podudkami na flaszke...:sorry:

reklama
No długaśny, co kupie spodnie to zaraz do kolan są, wszyscy myslą że on jest starszy bo i na twarzy dość poważny (pewnie przez te włosy długie) i generalnie wysoki, ale mój M też jest wysoki.

Nat pociesz sie ze mój teraz w niczym nie gustuje. Tzn pewnie by gustował we wszystkim gdyby mógł SAM jeść tylko ja bym cały dzień musiała sprzątać bo wczorajszy obiad miałam nawet na oknach...

Lolisza nieźle ;-) mojemu jakoś idzie wcisnąć, ale tak ze smakiem to wciąga mleko i deser owocowo-mleczny ;-)
mój też długi tylko nie wiadomo po kim:-D

Elwirka - a co za maść i lek dostaliście? Oby pomogło. Mi też to jakoś dziwnie jak na azs wyglądało. Trzymam kciuki, żeby to było własnie zapalenie i po lekach całkiem przeszło.

reklama
Do góry