reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
kania no to Oliwka dala popalic mi zawsze lekarz wypisuje 10 opakowan
Kania,ale masz zalecenie od alergologa ,że Oliwka ma to mleko pić?bo u nas bez takiej informacji dla pediatry,to też więcej,niż 1 szt. nie wypiszą:/.
Myślałam,że ten ortopeda więcej trochę Ci powie...cóż,widocznie faktycznie trzeba czekać,aż dziecko całkiem samo juz będzie chodziło...Choć to teraz zmagamy sie z watpliwościami,zrobić,żeby potem wszystko było ok- jakie buciki,czy na boso itp...No,ale dobrze,że wszystko u Was ok,szkoda tylko,że Oliwce pan doktor do gustu nie przypadł.U nas jest akurat odwrotnie- Amelka częściej reaguje płaczem na obce kobiety,niż facetów...heh...o czym to świadczy?))
Myślałam,że ten ortopeda więcej trochę Ci powie...cóż,widocznie faktycznie trzeba czekać,aż dziecko całkiem samo juz będzie chodziło...Choć to teraz zmagamy sie z watpliwościami,zrobić,żeby potem wszystko było ok- jakie buciki,czy na boso itp...No,ale dobrze,że wszystko u Was ok,szkoda tylko,że Oliwce pan doktor do gustu nie przypadł.U nas jest akurat odwrotnie- Amelka częściej reaguje płaczem na obce kobiety,niż facetów...heh...o czym to świadczy?))
Kania78
...
Happy poprostu Amelce panowie bardziej się podobają, może się boi że kobiety rzucą na nią urok... Oliwka od jakiegoś czasu tak ma że się boi facetów ale nie wszystkich :-) Są wyjątkowe okazy, których się wstydzi ale za chwilę się do nich przekonuje. A co do ortopedy hmmm myślałam że odpowie mi na kilka pytań mnie nurtujących ale Oliwka wpadła w taką histerię że nie mogłam jej uspokoić a co dopiero zacząć wypytywanie :-( Zalecenia od alergologa nie mam... może rzeczywiście tak jak mówisz więcej mi zapisać nie może, sama nie wiem.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kania dobrze że wszystko ok z Oliwcią :-)
reklama
No,jak nie masz zalecenia od alergologa,to musi byc to- teraz bardzo ograniczyli pediatrom możliwość wypisywania takich recept:/- kiedyś mój mi to tłumaczył,jak rozmawialiśmy o mlekach.Wtedy właśnie zaczynałam dawać Amelce to HA i uprzedził mnie,ze jak będzie po nim miała problemy,to musze miec informację od alergologa,że dziecko potrzebuje preparatu mlekozastępczego,bo on sam nie ma prawa bez takiego papierka wypisywac recept na większa ilość.Na szczęście okazało się,że u nas to nie skaza,to HA dawałam tak z ostrożności,żeby od razu nie przejść na zwykłe.