reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Elwirka - leku nie znałam,ale widzę, że opiera się na Loratadynie - ja sama biorę czasem Loratan i jest ok. A o maściach słyszałam,ale u Przemka ich nie stosowaliśmy. Trzymam kciuki, żeby wszystko zniknęło i to już raz na zawsze. No i zdawaj relację z leczenia :-)

elwirka, ja znam tę maść clotrimazolum ale u dorosłych stosowaną i wiem że jest skuteczna na jakieś grzybiczne sprawy.

renata, to mamy tak samo ze słoiczkowym żarciem, mnie też tylko dynia i ziemniak odpychał, śmierdzi gorzej niż ryba albo zepsute jajko ;)))

elwirka oby pomogło.
lolisza- to długi jest, a mój ma 80 cm A ważył 9,5 kg z jakiś mc temu. Czas mój na ważenie.

Ostatnia edycja:
Wiem, że post po postem ale co tam :-)
Wizyta u dr ortopedy taka łoooo, szczerze to nie wiele się wypytałam bo moja córunia wpadła w taką histerię, jakby ją zarzynali, po pierwsze badał ją mężczyzna a On ma teraz bardzo ograniczone zaufanie do nich, po protu niektórych się boi i reaguje płaczem a po drugie była mega zmęczona, ciężko ją było uspokoić :-( zrobił jej usg bioderek, potem ręcznie zbadał, powyginał powiedział, że wszystko jest ok, ostatnia wizyta nas czeka na przełomie grudnia/stycznia kiedy zacznie już samodzielnie chodzić. A co do stawania na paluszkach to nie ma się czym martwić, bo wszystkie dzieciaczki tak zaczynają. Poza tym byłam jeszcze u pediatry po receptę na mleko, pielęgniarka pytała ile tego mleka chcę, to jej mówię że mimimum dwie puszki a wypisała receptę na jedną i tak będę łazić do niej co chwilę??????????? cosz za babsko !!!!

reklama
kania, to faktycznie wizyte ciężka miałaś, ale najważniejsze że u Oliwki wszystko ok :-) A z tym mlekiem to faktycznie przesadziła z ilością:dry: ja zawsze prosze o 8 puszek, taki zapas na cały miesiąc.

Do góry