reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Sariska ale to chyba ,maluch jeszcze, czy już nie?
Ja znam dwoje takich aparatów, dziewczynka 2,5 roku i chłopiec skończone 4 lata i oboje butla min 2 razy w nocy, ja bym sie chyba pocieła, mama Szymka mówi że już siły nie ma od 2 lat próbują zrezygnować i bez szans, darcie na całego, poza tym, ze to męczące to regularnie juz odwiedzaja ortodonte i aparat musza założyć bo twierdzi że zgryz od tej butli tak długo ma fatalny.
Ja niby szczęśliwa że my bez tych karmień, czasami mnie korci żeby go dokarmić jak mniej zjada w dzień ale jakos sie hamuje, mam nadzieje że nie skapituluje teraz podczas tego krzyzysu jedzeniowego Franka, bo już blisko jestem...

reklama
Do góry