renata borysek
Fanka BB :)
Makuc myślę,ze aby wykluczyć skazę musiałabyś odstawić wszystkie krowio-mleczne rzeczy i odczekać kilka dni to zauważysz czy coś się poprawia,tylko uważaj na wszelkie napisy typu"może zawierać śladowe ilości mleka",czyli wszystkie biszkopty,herbatniki,wędliny,wolowina,cielecina,platki nie wspominając o serkach twarozkach itp idt.niby dla skazy typowe jest zaczerwienienie wokol szyi,za uszami,dłonie szorstkie no i policzki (ale u nas akurat nie było nic na policzkach).
Roxy nawet tak nie myśl,przecież sterydy to by tylko podleczyly na kilka dni a alergia dalej żyje sobie swoim zyciem i wybija..do czasu aż przyjdzie wreszcie taki dzien że ustapi calkowicie i na zawsze (na co ja z utesknieniem czekam rownież)
My tez używalismy przez krotki czas i tez malutko wyciskalam z tubki a Borysek ma na nozce odbarwienie po nich,taką bialą plamkę :-(
Roxy nawet tak nie myśl,przecież sterydy to by tylko podleczyly na kilka dni a alergia dalej żyje sobie swoim zyciem i wybija..do czasu aż przyjdzie wreszcie taki dzien że ustapi calkowicie i na zawsze (na co ja z utesknieniem czekam rownież)
My tez używalismy przez krotki czas i tez malutko wyciskalam z tubki a Borysek ma na nozce odbarwienie po nich,taką bialą plamkę :-(