reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
kania ja tez daje wit miala nawet to badanie na pozionm wit robione
Odnośnie wit. d to dr kazała nam podawać do roku.
my też podajemy po kropelce :-) ostatnio się mnie pytała lekarka po raz kolejny, czy Natalka się poci? niewiem czemu? może chciała zwiększyć do 2 kropli, bo niby jest to objaw krzywicy i małej ilości wit D w organizmie.
paolcia84
Fanka BB :)
uska super wieści!!! I piękna waga!!! Oby tylko leki pomogły i całkiem przeszły ulewania! Tego Wam życzę!
czarodziejkaM
Mój też się poci - szczególnie głowa i nosek.W lecie to raczej normalne,mój tez się tak poci przy jedzeniu,a we śnie poduszka często z mokrą plamą od główki,czasem muszę mu zmieniać poszewkę albo całkiem zabierać.NIe wiedziałam że może to być objaw niedoboru witaminy...My podajemy co drugi dzień,tak zdecydowała Pani neurolog ze względu na to że ciemiączko za szybko się zrastało,mały ma wit D też w mleczku.Czasem zapomnę i wychodzi co trzeci dzień
makuc
bardzo ale to bardzo się cieszę)) i oby w dalszym ciągu leczenie tak dobrze przebiegało!Witajcie,
melduje sie znowu po dlugiej przerwie, ale z dobrymi wiesciami. mlodemu lekarstwo chyba sluzy bo mniej juz ulewa i uwaga uwaga wazy 7900 no poprostu super
u nas pocenie też jest na porządku dziennym. Szczególnie po spaniu w dzień Alicjusz wstaje z mokrymi wlosami. Ale wydaje mi się, że przy takich temperaturach to standard.
Wit. D. natommiast na razie nie podaję. Zacznę podawać ponownie jak lato będzie ku końcowi zmierzało. [takie mamy zalecenia lekarza]
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
makuc nam podobnie polecono z wit. D w sumie to troche mnie lekarka nastraszyła bo powiedziała że koniecznie mam odstawić bo łatwo można w tym okresie doprowadzić do nadmiaru a jest on o wiele groźniejszy niż niedobór... myśle że pewnie wszystko zależy od dziecia i jego potrzeb, problemów z ciemiączkiem itp