reklama
Podałam dziś małemu tą kaszkę z wodą i nie chciał jeść aż go otrzepało - takie niedobre ale spróbuje happybeti tak jak ty dołożyć dowoce to może zje.
A co do wagi to masakra - czuję ją w kręgosłupie Już nie mogę się doczekać jak będzie sam chodził albo chociaż raczkował bo narazie to ręce odpadają
A co do wagi to masakra - czuję ją w kręgosłupie Już nie mogę się doczekać jak będzie sam chodził albo chociaż raczkował bo narazie to ręce odpadają
dawidowe
Fanka BB :)
Podałam dziś małemu tą kaszkę z wodą i nie chciał jeść aż go otrzepało - takie niedobre ale spróbuje happybeti tak jak ty dołożyć dowoce to może zje.
spoko spoko jak ci zacznie raczkowac to nie tylko rece beda opadały ale siły i nwerwy. Naswet nie wiesz jakie mam rozbiegane oczy. Teraz moja trenuje wstawanie ale tak jak by igrzyska miałaby juz w tym tygodniu.
Mila,Patryczek może z czasem sie przyzwyczai- ja te kaszke to robie nie wg.przepisu,tylko tak na oko,żeby smaczna była,a nie wodnista.czyli np. słoiczek owoców,albo pół banana rozgniecionego,albo jabłko starte,to tego kilka łyżeczek kaszki,no i wody tyle,żeby się ładnie wymieszało,żeby dość gęsta ta kaszka wyszła.
natolin
Fanka BB :)
poszliśmy do przychodni dyżurującej w której był pediatra i jedna osoba przed nami - miłe zaskoczenie :-) no i pani powiedziała, że wszystko OK, bo gardło i płuca czyste i że to katarowa infekcja (coraz bardziej mnie przekonuje, że to alergia...) zaleciła wapno, witaminę C, nasivin, deflegmin na receptę, nasivin i powiedziała, że najlepiej go inhalować no to poleciałam po inhalator, 170zł zostawiłam w aptece tylko na niego :-( no i solą fizjologiczną mamy inhalować
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Natolin dobrze że u Piotrusia gardełko ok, osłuchowo też. Zdrówka!
My też chcemy zakupić nabulizator. Jednak jego ceny wszędzie są prawie takie same.
My też chcemy zakupić nabulizator. Jednak jego ceny wszędzie są prawie takie same.