reklama
Kasia33
Fanka BB :)
Natoli ja kupiłam dzisiaj też inhalator. Kurde tylko mi nie dały ulotki do soli fizjologicznej.
Możesz mi napisać jak to się inhaluje plizzz. Mam ampułki po 5 ml
Możesz mi napisać jak to się inhaluje plizzz. Mam ampułki po 5 ml
Kasia33
Natolin już wiem wszystko
Kurde tylko nie ma naszej pediatry będzie w środę i za bardzo nie wiem ile tej soli mu zapodawać. A do innego lekarza nie chcę iść.
Wlałam jedną ampułkę. Pawłowi też się nie podoba inhalacja.
A po deflegminie Piotruś bardzo kaszle?
Kurde tylko nie ma naszej pediatry będzie w środę i za bardzo nie wiem ile tej soli mu zapodawać. A do innego lekarza nie chcę iść.
Wlałam jedną ampułkę. Pawłowi też się nie podoba inhalacja.
A po deflegminie Piotruś bardzo kaszle?
makuc
No to i my (a raczej mój Alutek) dołączamy do grona chorych
Młoda kaszle, ma katar i jest ogólnie jakaś osłabiona i rozedrgana emocjonalnie. Temperatury na razie odpukać niet.... Byłam z nią u pediatry i na sowoje nieszczęscie trafiłam na taką, która powiedziała mi to co już wiem odnośnie leków, które można stosować plus (co mnie najbardziej wkurzyło) stwierdziła, że czekamy na dalszy rozwój sytuacji czyt. na ujawnienie się jeszcze większego choróbska Ogólnie trzeba było babkę ciągnąć cały czas za język i zachowywała się tak jakby łaskę robiła, że wogóle dziecko osłu****e. Nosz myslałam, że ją udusze w tym gabinecie. Osłuchowo na razie jest ok także albo przejdzie albo czeka nas ponowna wizyta u pediatry ale tym razem pójdziemy PRYWATNIE, bo szkoda i moich nerwów i zdrowia maluszka
Młoda kaszle, ma katar i jest ogólnie jakaś osłabiona i rozedrgana emocjonalnie. Temperatury na razie odpukać niet.... Byłam z nią u pediatry i na sowoje nieszczęscie trafiłam na taką, która powiedziała mi to co już wiem odnośnie leków, które można stosować plus (co mnie najbardziej wkurzyło) stwierdziła, że czekamy na dalszy rozwój sytuacji czyt. na ujawnienie się jeszcze większego choróbska Ogólnie trzeba było babkę ciągnąć cały czas za język i zachowywała się tak jakby łaskę robiła, że wogóle dziecko osłu****e. Nosz myslałam, że ją udusze w tym gabinecie. Osłuchowo na razie jest ok także albo przejdzie albo czeka nas ponowna wizyta u pediatry ale tym razem pójdziemy PRYWATNIE, bo szkoda i moich nerwów i zdrowia maluszka
a my po wizycie u neurologa,z Natalką wszystko w porządku,jednak będziemy kontynuować rehabilitację....jutro czeka nas morfologia krwi ,a w piątek szczepienie,cały tydzień mam gonitwę po lekarzach,aha jeśli kupka sie nie poprawi to jeszcze wizyta u pediatry....normalnie masakra...
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
makuc ale Wam sie konował trafił :-( współczuje :*** przesyłam duużo ciepełka i zdrówka dla Alutka :******
elusiu super że rehabilitacja daje efekty a jak długo Natusia sie nie wypróżnia?
elusiu super że rehabilitacja daje efekty a jak długo Natusia sie nie wypróżnia?
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
makuc zdrówka dla Alutka! a tą babę to ukatrupiłabym! Nie cierpię takich lekarzy. Ja też wolę pójść do lekarza prywatnie, przynajmniej wiem że mi poświęci więcej czasu i rozwieje moje wątpliwości a nie posłuży się gotowymi schematami, które i ja sobie mogę oglądnąć na necie.