JOLI77
Fanka BB :)
Mała ale jak byłyśmy w szpitalu to jak zakładały jej "motylka " to płakała.A tu jak ja zagadamy to cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wczoraj na szczepieniu to było tak,że przy pierwszym ukłuciu zero reakcji a przy drugim po sekundzie była czerwona twarz zbierająca się na płacz i lekkie kwiknięcie ale tak go zajęłam zabawką że zapomniał chybaMała ale jak byłyśmy w szpitalu to jak zakładały jej "motylka " to płakała.A tu jak ja zagadamy to cisza
My wczoraj byliśmy na szczepieniu, poszło szybko i sprawnie. Mały waży 6950g
Poza tym musimy iść do ortopedy z paluszkami małego. Bo drugi paluszek zachodzi lekko na trzeci i lekarz chciałby żeby ortopeda to zobaczył, bo według niego nie jest potrzebna żadna operacja i że nie będzie mu to przeszkadzać w chodzeniu,no ale chciałby żeby to specjalista obejrzał. Muszę poszukać jakiegoś a potem popytać o terminy i pójść po skierowanie do pediatry.
Chciałam zapytać Cię Loliszo czy wiesz może gdzie jest jakiś dobry ortopeda w Krakowie?
Podpowiem Ci tylko ,ze w takich przypadkach nalezy plasterkami na noc zkleic ten paluszek , który nachodzi z tym następnym (tak zeby byly prawidłowo ułozone) . Wiem , bo mojej siostry córcia tak miala.