reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

A u nas kolejna infekcja. Mały gorączkował w piątek, sobotę i trochę w niedzielę. Dzisiaj znów była gorączka rano 38,5. Jeszcze w weekend myślałam, że to od ząbków, ale pokaszluje cały czas (też myślałam, że to jeszcze po tym RSV wirusie), więc dziś zaliczyłam lekarkę no i niestety jakaś infekcja wirusowa. Gardło zdarte i biegunka przy tym znów. Inhalować się i zbijać gorączkę.
Boże kiedy ten mój brzdąc przestanie chorować...

reklama
Właśnie myślałam o was. Kurcze jak nie jedno to drugie, maskara jakaś. Trzymam kciukaski obyy Wiktorek wrócił do zdrówka jak najszybciej.

Mała mi nie wiem jak to wytłumaczyć- musisz tak zakleić, aby ten wykrzywiony paluszek znalazł się we właściwej pozycji, nie odkształcał się.
Madlein życzę Wiktorkowi dużo zdrowia

Ostatnia edycja:
reklama
Madlein, przytulam i życze żeby te wszystkie choróbska już sie odczepily od Wiktorka. Zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!

Natolin
, a co z wizytą ??

Do góry