reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Madlein kochana,trzymajcie się tam jakoś.Życzę Wiktorkowi szybkiego powrotu do zdrówka i oby się mały nie zaraził jakimś innym świństwem na tym zakaźnym.Tobie - dużo siły,wytrwałości i pogody ducha,aby maluszek czuł od mamy spokój i ciepło.Bądź silna i spokojna dla niego.Trzymamy z Krzysiem za was kciuki!

Onesmile - doczytałam,super waga!:-) gratki gratki!

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny. Lekarka osłuchowo stwierdziła, że jest minimalnie lepiej, ale mam się cudów nie spodziewać, bo nim się poprawi to może potrwać nawet 7-10dni. Ja tam widzę, że jest bez zmian, na dodatek mały co się przebudzi to ryk. Jeszcze wenflon piguły mu schrzaniły, nie chciało im się kłóć żeby krew pobrać, to chciały przez wenflon wziąć. Nic nie poleciało i teraz kroplówka nie chce schodzić. Jak mały się zbudzi mają nowy wenflon zakładać. Znowu godzinę go nie uspokoję...
No i lezę na sali z dzieckiem, które ma rotawirusa. Ja zwariuję:(

madlein - strasznie nam przykro. Trzymamy za Was mocno kciuki. Pawcio wysyla mnostwo cieplych wibracji i usciskow Wiktorkowi.
Jednego nie kleje - czemu spisz na podlodze i co z tymi obiadami- jaki to ma zwiaze z karmieniem piersia???

makuc - gratulujemy super wagi! I to na samym cysiu- brawo!!

reklama
a ja spanie na podłodze no to jeszcze rozumiem, ale z tym jedzeniem to nie zakumałam, natomiast kompletnie nie rozumiem czemu leżycie na sali z dzieckiem chorym na rota, przecież to chyba zaraźliwe...

Do góry