reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
nie wiem czy to faktycznie tak jest, ale mój gin powiedział, że po to mam to ktg co kilka dni i co tydz teraz usg z przepływami, żebym mogła spokojnie w domku czekać na bobasa i za szybko do szpitala się nie kłaść, że dzięki temu wszystko jest pod kontrolą, a ja nie muszę się stresować, bo on co tydz sprawdzi wody łożysko przepływy, a i ktg też daje obraz sytuacji. Więc mam się nie stresować tylko spokojnie czekać ;-)
Gratuluje udanych wizyt reszcie, a tym co mają dzisiaj zaciskam kciuki

bylam u lekarza. szyjka wysoko, twarda, dziecko glowa nie obnizona 3300 waga.
W przeciagu tygodnia nie ma szans na porod- raczej sie szykowac na po terminie........a ja nie mam sily

reklama
Jestem po wizycie, siedzę i ryczę :sad::sad::sad: mam już oczy jak królik.
Najpierw miesiąc temu hasło : uważaj, żebyś donosiła do bezpiecznego terminu, a teraz mi oznajmia i SIĘ CIESZY !!! że w tym tygodniu nie ma szans i z pewnością do terminu dotrzymam. Jestem tak bardzo zawiedziona, że sobie nie wyobrażacie.
Dodatkowo mam bolesne skurcze przepowiadające, a na "dole" nic się nie dzieje, że już mam wyobrażenie jak długo i boleśnie mój poród będzie przebiegać :baffled:

bylam u lekarza. szyjka wysoko, twarda, dziecko glowa nie obnizona 3300 waga.
W przeciagu tygodnia nie ma szans na porod- raczej sie szykowac na po terminie........a ja nie mam sily
Łączę się z tobą w bólu, wiem co czujesz :(

Dziękuję za zaciśnięte kciuki. Za resztę wizytówek w dniu dzisiejszym - osobiście mocno trzymam

Do góry