reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Ja jeszcze ostatni raz przed porodem :) W szpitalu mnie zbadali i okazalo sie ze rozwarcie na 2 cm wiec morzna robic wywolanie. No i jutro o 7.30 rano ma sie zaczac. Niestety nieobiecala mi ze pojdzie latwo i szybko bo to jeszcze 2 tyg wiec myslalam ze ze dwa dni tak beda mnie meczyc a ona na to ze nie ale pewnie dopiero wieczorkiem utulam swoja coreczke! Tak wiec trzymajcie za mnie kcioki juz od jutra rana! Mam nadzieje ze se poradze i ze bedzia latwo bezbolesnie ... hi hi a co tam morzna se pomarzyc! Jak co to mam numer do jednej z was wiec napisze jak juz bedzie pom wszystkim!

Ja jeszcze ostatni raz przed porodem :) W szpitalu mnie zbadali i okazalo sie ze rozwarcie na 2 cm wiec morzna robic wywolanie. No i jutro o 7.30 rano ma sie zaczac. Niestety nieobiecala mi ze pojdzie latwo i szybko bo to jeszcze 2 tyg wiec myslalam ze ze dwa dni tak beda mnie meczyc a ona na to ze nie ale pewnie dopiero wieczorkiem utulam swoja coreczke! Tak wiec trzymajcie za mnie kcioki juz od jutra rana! Mam nadzieje ze se poradze i ze bedzia latwo bezbolesnie ... hi hi a co tam morzna se pomarzyc! Jak co to mam numer do jednej z was wiec napisze jak juz bedzie pom wszystkim!

Muminka, kciukasy zaciśnięte, urodź szybko, sprawnie i w miarę bezboleśnie!!!

I za wizyty wszystkich innych mamusiek też trzymam kciuki:)

Muminka trzymaj się! ale super, że już wieczorem jutro... wow...
a moje wyniki do jutra na pewno nie podskoczą, bo prostu będę jutro miała też robione różne dodatkowe badania dotyczące krzepliwości, żeby zobaczyć czy trzeba działać lekami czy szpitalem czy w ogóle co robić...

reklama
Hej. Na dzisiejszej wizycie gin stwierdził że jest spokojny o moją szyjkę. Wytrzyma do końca. Tętno małego w normie. Wymaz z pochwy pobrany. Mam już porobić wszystkie badanka. Generalnie wszystko dobrze. Tylko teraz mam jakieś bóle w dole. Szczypanie jakieś. Wcześniej ból podbrzusza delikatny. Nie wiem czy to mały tam majstruje czy co.

Do góry