reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Nina trzymam kciuki, żeby wszystko szybko szczęśliwie się skończyło i żebyś już niedługo cieszyła się Swoim Kochanym zdrowym Maluszkiem w domu !!

My dziś wizyta, 0d 3 dni fatalnie się czuję, boli spojenie przy wstawaniu, chodzeniu, siedzeniu. ciekawe co powie lekarz...

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.. Obyście przynosiły jak najlepsze wieści.

reklama
Nina bądź silna dla swojego maleństwa, będzie wszystko dobrze - zobaczysz. Zajmą się maleństwem i zrobią wszystko, żeby było jak najlepiej!

Monia - trzymam kciuki za wizytę.

Nina czekałam na wiadomości od Ciebie... i razem z Tobą liczyłam na lepsze:( dobrze, że nie odpuściłaś tematu i można szybko zareagować, a może to tylko niegroźny zabieg i będzie po wszystkim... dobre myśli wysyłam!!

Ja też do lekarza się szykuję, ehhhh...

udanych wizyt i do później!

Dziękuję za wsparcie-to forum zawsze jakoś tak podtrzymuje człowieka na duchu, a ja wierzę że ta wczesna diagnostyka jeszcze za życia płodowego przyczyni się do szybkiej reakcji zaraz po porodzie, lekarz mi to tak tłumaczył że to bardzo dobrze że na tym etapie już wiedzą że dzieckiem należy się zająć, bo bez tego usg-dziecko by się urodziło i moglibyśmy problem zauważyć jak byłoby za późno...ja się też trochę pocieszam że może jednak nie będzie to jakieś poważne schorzenie...dzisiaj kolejna wizyta, dowiem się o dalszym postępowaniu-ja protestować nie będę jeśli zapadnie decyzja o jak najszybszym rozwiązaniu, bo przecież ja teraz to z nerwów umieram, a nikt nic więcej nie może zrobić, a jak się urodzi maleństwo to ja będę wiedziała co dokładnie mu dolega, można też zacząć od razu leczenie...

Trzymam kciuki za wasze wizyty i czekam na wieści o waszych maleństwach !

Nice girl trzymaj sie w szpitalu i dawaj znac.
Nina trzymam kciuki za dzidzie i Ciebie.Zobaczysz ,ze bedzie dobrze.
Daa za Ciebie i dzidzie też trzymam kciuki.

czekamy na wieści ale same pozytywne dziewczyny będzie dobrze, jeszcze troszkę musimy być cierpliwe a w szczególnosci te które maja problemy z mluszkami:((lekarze wiedza co robią .

reklama
Do góry