reklama
emiliab
Fanka BB :)
Aniolek współczuję i...zazdroszczę. Zostało Ci tylko 12 dni. Myśl pozytywnie
Lolisza cieszę się bardzo, że Franio już taki duży i cholernie Ci zazdroszczę zgładzonej szyjki Będziesz niedługo miała synka obok siebie.
Aniołek współczuję bólu, ale dobrze, że niedługo się cierpienia zakończą i też będziesz miała maleństwo obok siebie.
Aniołek współczuję bólu, ale dobrze, że niedługo się cierpienia zakończą i też będziesz miała maleństwo obok siebie.
margerrita
o i to mi sie podoba, szkoda ze takiego szpitala w Gdansku nie ma ale cuz moze nasze dzieciaki doczekaja standardowa ja sie ucieszylam, ze u nas w szpitalu umawiasz sie z polozna przed terminem na spotkanie. potem jak jest akcja to jest na tel 24 godz i mowi kiedy co robic ( dla mnie panikary cud miód) Jest z toba przy porodzie, a najlepsze jest to ,że nie za taka opieke nie trezba nie wiadomo komu dawac w lape, tylko jest w szpitalu fundacja i oficjalny cennik, a panie maja oficjalna premie. To mi sie podoba, jak chcesz mozesz wykupic sobie sale poporodowa 1 z lazienka ( 100zl/dobe- najtanszy hotel w miesicie)i jesli chcesz to opieke poloznej tez.
Nie chodzi o to, ze chce z wszystkeigo korzystac, ale takie dawanie lapówek, pytanie sie komu , kiedy jest niefajne.
Powinien byc cennik wszystkiego- jesli trzeba znieczulen, CC, no ale po co zarabiac szpitalom, jak moga bezposednio lekarze brac pod stolem ...... ale co ja sie denerwuje......
Aniolek trzeba myslec pozytywnie juz za 12 dni bedziesz miala swoje dzieci w lapkach, najwazniejsze, ze jest z melenstwem wszytko ok i wyniki dobre sa,Dzięki dziewczyny
Ja już w domu - i szyjka zamknięta trzyma mocno, Zuzia ustawiona główką w dół, nie zważył jej co mnie troszkę zasmuciło , ale chwilę sobie na nią popatrzyłam, wziął ode mnie wymaz na paciorkowca i co najważniejsze Zbadał mnie i pow. że to jest rozejście się spojenia łonowego - powiedział że nie wyśle mnie do szpitala bo wszystko jest oki z dzieckiem i wyniki badań (ulżyło mi jak nic) - to dzięki waszym kciukom - ale mam się zgłosić do niego 27 września na wizytę - i wtedy da mi skierowanie do szpitala - mam się z tym zgłosić na drugi dzień czyli 28 września w szpitalu z samego rana i 28 września będe miała CC - przez te bóle. Chciał żebym położyła się na fotelu - a ja nawet nogi podnieść do góry nie mogłam .
fasolkaania
Gratuluje pomyślnych i bardzo dobrych wizyt
Efa
o i to mi sie podoba, szkoda ze takiego szpitala w Gdansku nie ma ale cuz moze nasze dzieciaki doczekaja standardow
No ja właśnie uciekłam z Gdańska, potem ze Starogardu i już siedzę w Bydgoszczy i się nie ruszam. U nas szpital nr 2 to bajka! Rodziła tam Aniulek84, ja i monimoni też tam chcemy (tam również chodziłyśmy do DARMOWEJ szkoły rodzenia). W naszym szpitalu WSZYSTKO jest bezpłatne, za darmo i zzo na życzenie, 1 położna na 2 rodzące i mega wypas. Patrzcie i podziwiajcie:
szpital.bydgoszcz.pl - Oddział Ginekologiczny
Roxannka
Pracująca mama!
Aniołek współczuje bólu bo sama ostatnio miałam podobny i spanikowana pojechałam do lekarza, naszczęście moja gin uspokoiła mnie że to nie rozejście spojenia ale musze dużo leżeć i się nie przemęczać bo maleństwo mocno główką się pcha :/
Wiem, że napewno wszystko będzie dobrze więc głowa do góry
i zazdroszcze że już niedługo będziesz mogła swoje maleństwo przytulić
Wiem, że napewno wszystko będzie dobrze więc głowa do góry
i zazdroszcze że już niedługo będziesz mogła swoje maleństwo przytulić
Beata10
Mama Laury i Wiktora:-)
Ja równiez przyłączam się do gratulacji z okazji udanych wizyt:-) A swoją drogą zazdroszczę wszystkim mamusiom które będą miały CC i dlatego że dokładnie wiedzą kiedy nastąpi godzina zero Mnie takie czekanie z dnia na dzień, z godziny na godzinę wykańcza.
reklama
No ja właśnie uciekłam z Gdańska, potem ze Starogardu i już siedzę w Bydgoszczy i się nie ruszam. U nas szpital nr 2 to bajka! Rodziła tam Aniulek84, ja i monimoni też tam chcemy (tam również chodziłyśmy do DARMOWEJ szkoły rodzenia). W naszym szpitalu WSZYSTKO jest bezpłatne, za darmo i zzo na życzenie, 1 położna na 2 rodzące i mega wypas. Patrzcie i podziwiajcie:
szpital.bydgoszcz.pl - Oddział Ginekologiczny
jaka reklama Tak, tak moje drogie patrzcie i podziwiajcie
Ja i tak czekam aż Ewa się rozpakuje i jeszcze opowie jak tam w tym naszym szpitalu się rodziło