reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Tak, ból powoduje tachykardie i większy wysiłek serca. A wysłać chcieli ale sie nie dałam :)

czyli problemy z sercem są swego rodzaju wskazaniem do zoo? A czy jakieś zaburzenia rytmu serca mogą być przeciwskazaniem do zoo?? No bo ja miałam z tym troche problemu na początku ciąży (tachykardia ponad 200 razy w ciągu doby i jeszcze zaburzenia rytmu) ale potem jakos mi sie uspokoiło i nie chciało mi się drążyć tematu, ale ostatnio czuję że znów mam skoki tętna. Generalnie to nie wyobrażam sobie rodzic bez zoo i tak sie zastanawiałam czy np ze wzgledu na te zaburzenia rytmu mi nie odmówią zoo.

Aniolek - odezwij się jak tylko wrocisz, co z tym spojeniem. Trzymam kciuki :)

Nice-girl z powodu zaburzeń rytmu nie powinni ZZO odmówić - ja mam i to DUŻEEE i sami chca mi na siłe to ZZO wcisnąć, natomiast w przypadku problemów z krzepliwością często odmawiają.

lolisza gratulacje! Wszystko po twojej myśli: poród tuż, tuż i możesz rodzić SN - udany dzionek :-D

moj gin jest zdania, ze im dluzej dzidzi w brzuszku tym lepiej dla niego. poza tym mowi ze mniejsza umieralnosc dzieci i powiklan

josefin mój lekarz ma takie samo podejście ;-)

Dzięki dziewczyny :)

Ja już w domu - i szyjka zamknięta trzyma mocno, Zuzia ustawiona główką w dół, nie zważył jej co mnie troszkę zasmuciło :(, ale chwilę sobie na nią popatrzyłam:), wziął ode mnie wymaz na paciorkowca i co najważniejsze Zbadał mnie i pow. że to jest rozejście się spojenia łonowego :(- powiedział że nie wyśle mnie do szpitala bo wszystko jest oki z dzieckiem i wyniki badań (ulżyło mi jak nic) - to dzięki waszym kciukom ;) - ale mam się zgłosić do niego 27 września na wizytę - i wtedy da mi skierowanie do szpitala - mam się z tym zgłosić na drugi dzień czyli 28 września w szpitalu z samego rana i 28 września będe miała CC - przez te bóle. Chciał żebym położyła się na fotelu - a ja nawet nogi podnieść do góry nie mogłam :(.

Aniołku współczuję bólu :-( jednak super się ułożyło że przynajmniej już wiesz co sie dzieje, fajnie że lekarz puścił Cię do domku i najważniejsze - już wiesz kiedy weźmiesz swoje maleństwo w ramiona! :-D

reklama
Do góry