pszczylaszczka
Fanka BB :)
a ja sie ucieszylam, ze u nas w szpitalu umawiasz sie z polozna przed terminem na spotkanie. potem jak jest akcja to jest na tel 24 godz i mowi kiedy co robic ( dla mnie panikary cud miód) Jest z toba przy porodzie, a najlepsze jest to ,że nie za taka opieke nie trezba nie wiadomo komu dawac w lape, tylko jest w szpitalu fundacja i oficjalny cennik, a panie maja oficjalna premie. To mi sie podoba, jak chcesz mozesz wykupic sobie sale poporodowa 1 z lazienka ( 100zl/dobe- najtanszy hotel w miesicie)i jesli chcesz to opieke poloznej tez.
Nie chodzi o to, ze chce z wszystkeigo korzystac, ale takie dawanie lapówek, pytanie sie komu , kiedy jest niefajne.
Powinien byc cennik wszystkiego- jesli trzeba znieczulen, CC, no ale po co zarabiac szpitalom, jak moga bezposednio lekarze brac pod stolem ...... ale co ja sie denerwuje......
Nie chodzi o to, ze chce z wszystkeigo korzystac, ale takie dawanie lapówek, pytanie sie komu , kiedy jest niefajne.
Powinien byc cennik wszystkiego- jesli trzeba znieczulen, CC, no ale po co zarabiac szpitalom, jak moga bezposednio lekarze brac pod stolem ...... ale co ja sie denerwuje......