reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

madlein - glowa do gory, pomysl, ze z 10 lat temu to bys z nudow calkiem umarla, chyba, ze ktos by ci codzien ksiazki donosil, a teraz - prosze internet, forum, pewnie i film sobiejakis obejrzysz. lajcik, nie bedzie tak zle, choc nie zazdroszcze.

reklama
Hejo Dziewczynki :)
I ja po wizycie . USG było :) malutka ułożyła się już główka w dół :) wiec Mamusia zadowolona :) i wyobrazcie sobie ,że moja pannica waży 2750 g to przecież to kawał dziewczynki. Wody płodowe prawidłowe :) . Wiec sie ciesze . Jak powiedzialam lekarzowi o moim ostatnim cisnieniu to orzchanil mnie ,ze nie pojechalam do szpitala zwlaszcza w ciazy i teraz musze mierzyc 4 razy dziennie i sie zobaczy co i jak . W kazdym badz razie jestem bardzo zadowolona .

Gratuluje udanych wizyt!
Efa patrząc na Twój suwaczek aż mi cieplej - toż to juz i wagowo i terminowo dziecie w zasadzie donoszone :)
Wchodząc na BB już wszystkiego można się spodziewać...

lolisza - twoj drugi suwaczek tez jest calkiem sympatyczny. zawsze go obserwuje, bo nasze dzieciaczki dokladnie w tym samym wieku, wiec wiem za ile moge odetchnac z ulga.

Ja dzisiaj też zdążyłam zaliczyć wizytę u gin. Niestety przyplątałysię skurcze i już trzeci dzień się z nimi męczę... brrr.... dostałam cordafen i nakaz leżenia w domu. Mam nadzieję, że pomoże bo 34tc to jeszcze za wcześnie, żeby Mała się "wykluła".

Lolisza ponawiam pytanko o hipotrofię tak bardzo się boję o Bartusia koniec 36 tygodnia a on nie ma 2 kg... :( w niedzielę wieczorem idę do szpitala i od poniedziałku badania pewnie... Jak by się zdecydowali na cc przy takiej wadze maluszka to jak to dalej będzie wyglądało???? Inkubator i czekamy do 2,5 kg ?????

moja koleżanka ostatnio urodziła córcię z tą "przypadłością". mała miała tylko 1,5 kg jak się urodziła, ale posiedziały w szpitalu, mała w inkubatorku i już są szczęśliwe w domku

reklama
Dziewczyny pisałam wcześniej na głównym, że mam ciągły ból podbrzusza jak przy okresie promieniujący do lędźwi. Troszkę mi lepiej jeśli o to chodzi, ale zastanawia mnie kłucie jakby na jelito grube, odbyt. I to nasila się przy siedzeniu, przy zmianie pozycji! i tak kurcze pomyślałam, że może to hemoroidy,nie miałam nigdy z nimi styczności i nie wiem co teraz zrobić. Wizytę mam 17.09. Od jakiegoś czasu zażywam cyclo3fort a to ponoć i na hemoroidy więc nie wiem co myśleć!? Poradźcie cosik:/

Do góry