reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Juaska- gratuluje!!! super, ja tez juz bym chciala wiedziec kiedy...to bym miala moze wieksza motywacje, do wszytskiego

Madlein- trzymaj sie tam dzielnie!!! dasz rade do 38tc na pewno, tylko sie wyluzuj i nie przejmuj kazda *******ka najmniejsza

reklama
Dziewczyny, jestem po wizytach i wreszcie mogę odetchnąć: Olek waży 2650g, przybrał przez 2 tygodnie z kawałkiem cały kilogram! Jest już "bezpieczny" i nareszcie mogę odetchnąć. U endokrynologa też fantastyczne wyniki. Pojutrze zaczynam 38 tydzień.

Dziewczyny, jestem po wizytach i wreszcie mogę odetchnąć: Olek waży 2650g, przybrał przez 2 tygodnie z kawałkiem cały kilogram! Jest już "bezpieczny" i nareszcie mogę odetchnąć. U endokrynologa też fantastyczne wyniki. Pojutrze zaczynam 38 tydzień.

super :-) teraz tylko czekać na ten wielki moment

juaska super! Chyba będziesz pierwsza z nas:tak:. Panna to dobry znak. Mój Jakub jest spod panny.

Madlein życzę,żebyście wytrwali w dwupaku jeszcze te 3 tygodnie.

Efa Fajnie,że Olek tak dobrze przybrał. Ty też już możesz się "rozpakowywać";-)

Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa, proszę też za kciuki - żebym spokojnie te trzy tygodnie dotrwała, żebyśmy do tej cesarki już bez przygód doczekali :-)
Efa - bardzo się cieszę, że Oluś urósł tak ładnie - coś mi się wydaje, że nie będę pierwszą rozpakowaną październikówką ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe wizyty!!
Smoniq, Madlein - myślami jestem z Wami - będzie dobrze dziewczynki! :-*

Ostatnia edycja:
Efa, juaska od Was będziemy się dowiadywać jak tam maleństwa się sprawują, bo większość z nas jeszcze sobie poczeka :) Ale numer. Aż mi się cieplutko zrobiło jak pomyślałam, za 20 dni pierwszy poród :)

reklama
Efa, juaska gratuluję :) Niesamowite że już zaraz zaczniemy się wypakowywać. Wydaje się że dopiero wczoraj każda z nas czekała na koniec pierwszego trymestru :)
A tu już w tym miesiącu niektóre z nas będą tulić szkrabki z brzuszków.

Do góry