reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

A właśnie apropos informopwania i zdawania relacji to jak mogę się dostać do tego wątku z kontaktamu? Chciałabym zostawić swoje namiary i wziąć od którejs z Was, żeby składać meldunki z sali porodowej - a dokładnie mówiąc w moim przypadku bardziej poporodowej po cc ;-)

reklama
A właśnie apropos informopwania i zdawania relacji to jak mogę się dostać do tego wątku z kontaktamu? Chciałabym zostawić swoje namiary i wziąć od którejs z Was, żeby składać meldunki z sali porodowej - a dokładnie mówiąc w moim przypadku bardziej poporodowej po cc ;-)
pytanie podobne: też chciałabym mieć z Wami jakiś kontakt gdy będę w szpitalu zdana na łaskę i niełaskę mojej rozpłakanej córci :D

Efa gratuluję wagi Olkowi!!! Już jest bezpieczny i powoli bocian może zbliżać się do lądowania ;-).

Juaska- zazdrościmy konkretów, to tak fajnie wiedzieć kiedy konkretnie będzie maluch po 2. stronie.

Ja mam jutro wizytę u gin i namówię ją na szybkie usg, bo dalej czuję Jagę pośladkowo i może się uda wybadać ile waży, bo mnie coś ostatnio na jedzenia bierze..., a ona taka chudzinka w 30 tyg była.

Tu znalazłam artykuł o hipotrofii płodu, nie znam się, ale to nie brzmi tak strasznie- maluchy są mniejsze przy urodzeniu, ale mogą nadrobić potem.

Z tego co pamietam nalezy wyslac prywatna wiadomośc do monimoni i ona wysyla zaproszenie do grupy

Ech po dzisiejszym obchodzie to już załamka totalna. Będę tak jeszcze leżeć do końca września, a oni będą obniżać mi ciśnienie i hamować skurcze. Czyli dzień świstaka z toną tabletek, w razie zwiększenia się skurczów dodatkowy zapis KTG, gdy wyjdą na KTG to pod kroplówę i tak przelecą mi najbliższe tygodnie... A to będą trzy najdłuższe tygodnie w moim życiu.

Madlein, biedactwo, przytulam Cię i ściskam kciuki.

Dziewczynki, baaaardzo dziękuję za Wasze wsparcie i gratulacje. Teraz to normalnie aż czuję, jak Oluś rośnie z dnia na dzień - brzuch swędzi niemiłosiernie :-)
Ale to wcale nie jest pewne, że rozpakuję się jedna z pierwszych. Juaski to raczej nie przegonię, a kiedy się mojemu dzidziowi umyśli urodzić, to już on jeden wie :-D

reklama
Do góry