reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Ladygab, twoja mała waży tyle co moja Jaga, muszę przyznać, że mi ulżyło, bo już się martwiłam, że jakaś anemiczna jest ;-).

Gratuluję reszcie mamuś i trzymam kciukasy za kolejne wizyty.

reklama
Agrafa- a wlasnie sie zastanawial czy ja mam tylko takiego mikruska hihi a tak prawde mowiac to mi to nie przeszkadza, ze malutka bedzie, dluzej ubranka posluza:)

Trzymam kciuki za wizyty:)
Gratuluję udanych i dobrych wieści

A co do naparu z liści malin to w szkole rodzenia polecają, szczególnie jak ktoś sn będzie rodził:) tylko nie pamiętam od kiedy pić:( Wiesiołek też polecały, ponoć uspokajają:)

A ja jutro ide do ortopedy - ma zadecydować czy dam radę rodzić SN. Chyba byłabym spokojniejsza jakby zadecydowali, że muszę mieć CC. Bo w innym wypadku jak się znam, a znam się dość dobrze, to będę się do samego porodu schizować, że mi biodra albo miednica nie wytrzymają i będę w gipsie albo co...:szok:
A w dodatku jeszcze przez ta cholerną bakterię, którą mam też bym wolała CC bo ponoć jest dużo mniejsze ryzyko zarażenia dziecka podczas cięcia.

A mnie oświeciło, że dziś na 15.00 mam wizytę u gina w szpitalu. Po pół roku od grudnia miałam przyjść na kontrole, po laserowym usunięciu nadżerki. Tak się zbierałam, zbierałam, aż się wyzbierałam i dzisiaj tam jadę. Ale przypuszczam, że lekarz mnie z kwitkiem odstawi i spyta czego Pani tutaj chce:)))

juaska, mam prośbę możesz się spytać swojego ortopedy, czy można ocenić, czy da się zrobić zzo przy wadzie kręgosłupa bez rtg? Sama muszę się wybrać do ortopedy w tej sprawie, ale jak się nie da wymacać, to nie ma sensu iść, bo i tak mi nic nie powie...

A to nasz Pawel w sobote na usg 4D! :-)))

Pawel 4D.JPG

reklama
Do góry