reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Również byłam dzisiaj u mojej gin.dzidzia jest narazie ułożona w położeniu pośladkowym,ale jeszcze ma czas na odwrócenie,niestety dostałam skierowanie do kardiologa ;(

mam omdlenia i brak oddechu przy tym ,serce mi wali jak szalone i oblewaja mnie poty moja gin. mnie skierowała do poradni kardiologicznej pójde w poniedziałek zobaczymy co powiedzą :(

Gratuluję udanych wizyt.

Asiorek dobrze,że ci gin dała skierowanie do kardiologa. Miejmy nadzieję,że nie okaże się coś poważnego. Ale zawsze lepiej dmuchać na zimne...

asiorek, kciukasy trzymać będziemy wszystkie, jak zawsze - a po niektórych już naszych forumowych alarmach widać że działanie mają rewelacyjne - więc spoko wodza, będzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnie może czekać za to randka z endokrynologiem... łoooooo matko.........

Asiorek ja też miałam szybkie bicia serca i problemy z oddychaniem ale wyniki miałam dobre więc lekarz stwierdził, że dzidzia musi mi tam gdzieś uciskać. Mam nadzieję, że u Ciebie też nie będzie nic poważniejszego. Martwi mnie tylko to, że teraz coraz ciężej będzie się nam oddychać a ja już mam dość tych problemów oddechowych.

reklama
Do góry