reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Kurcze jestem drugi raz w ciąży ( drugi raz tak wysoko bo normalnie czwarty) i nie mam pojęcia po czym poznać że brzuch się obniżył. Mi się wydaje że mój juz jest niżej bo problemy oddechowe mam duzo mniejsze a właściwie nie mam ich już wcale. Natomiast powinna mi też minąć zgaga a ciągle ją mam i to masakryczną. Właśnie głownie przez zgagę siedzę teraz na necie i klepię posty w każdym wątku:-) A jak patrzę na mój brzuch z boku to nie wiem czy on na tej wysokości był, czy może wyżej..

Dziewczyny dzięki za wsparcie ;-)macie racje Wasze kciukasy pomagają:-)
moni moni właśnie o to chodzi że w momencie robienia ekg może się nic nie dziać i wówczas nic nie wykaże,ale lepiej sprawdzić ,co do brzuszka ja mam dość nisko może przez to że jestem wysoka (170cm) więc ani teraz ani przy pierwszej ciąży nie obrywałam po żebrach:-) i ucisk na przepone był mniejszy teraz jakoś bardziej brak tchu ale i czlowiek juz starszy i kondycji nie ma

mam nadzieję, natuś, że tylko przez nadmierną obowiązkowość ginki i okaże się w porzo;-) chodzi o wyniki TSH i FT4 czyli coś tam związane z działaniem tarczycy... no i u mnie jedno jest niskie drugie wysokie (za) no i chce sprawdzić jeszcze raz (czyli znowu kłucie:angry:) i jak dalej będzie takie dziwne (bo w ciąży niby ma prawo zaszaleć ale do pewnego stopnia)to da mi skierowanie, żeby fachowiec to skomentował. u mnie w rodzinie niestety problemy z tarczycą były, więc trochę strach co to będzie...

aha, ja chyba nie miałam takich badań, a w rodzinie mama też ma problemy z tarczycą, ale nie będę się już nakręcać, mam moje główne zmartwienie... ;)
a Tobie życzę powodzenia!

nie nakręcaj sie kochana:D:D:D u mnie to się zaczęło już na drugiej wizycie na początku ciąży, bo gin zauważył, że mam lekko powiększone wole, czy jak to się tam zwie, no i jodid musiałam łykać... na pewno by zauważyli, gdyby coś było u ciebie nie tak. a ja liczę na to, że to tylko dzieć mi hormony lekko zwichrował;D

reklama
Do góry