reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

nefi- u Ciebie ten sam czas co u mnie widzę :) także czekamy, aż nasze bobaski zechcą wyjść :)
Drogi u nas fatalne, zasypało strasznie, chociaż na stasie w miarę spoko, mówię małej, żeby poczekała kilka dni aż pogoda się polepszy, ale czy posłucha kluseczka :-D

reklama
No i juz jestem:-)

Wszystko wporzadku z babelkiem i ze mna ale skierowania na usg nie dostalam:-(
Slyszalam serduszko i oczywiscie trzeba bylo skopac pana doktora:-)
Cisnienie super przytylam 2 kg czyli od poczatku 10 kg:-)
Wymazik na paciorkowca pobrany (tym razem zdjelam majtki:-D:-D:-D:-D)Bedzie za 4 dni:-)Mam brac magnez na skurcze i nastepna wizyta 9 marca:-)

Kamilka- to teraz spokojnie czekasz na malucha super.
Tunia- jak miło czytać takie dobre wieści.
Mata- wyniki poprawiają sie tylko się cieszyć .Mi poprawiły się po 2 miesiącach jak brałam żelazo 3 razy dziennie:-)
Jopal , Nefi A ja życzę wam szybkiego porodu skoro już możecie rodzić.

Tunia super wiadomosci oby tak dalej :))), ja wizytę mam za tydzien i pewnie to bedzie juz ostatynia albo przedostatnia.
Jopal ,Nefi
w takim razie życzę szybkiego porodu i żeby dzieciaczki chciały już wyjśc :)
Mata super ze wyniki się poprawiły oby dalej były dobre :)
Kamilka super że dzidz jest już gotowy do wyjścia :)) czekamy na wiadomosci z porodówki :p
Tricia super że maluch juz jest niksko i gotowy do wyjscia w takim razie czekamy :)))

Oj coś czuję że teraz to zaczną się porody z górki :p

Ostatnia edycja:
Tunia ekstra!
Kamilka nie wiem, czy będą wywoływać, czy nie. We wtorek mam się zgłosić do szpitala i pewnie zapadnie decyzja. Nie nastawiam się na żadną opcję

reklama
widze coraz wiecej marcowek na lini startowej juz :-D no ciekawe ktora nastepna :-D

z tym masazem sutkow to niewiem jak wy dajecie rade to robic, mnie jak T probuje masowac czy dotkna sutka to mam ochote go w lep machnac.......:angry: jakos tak strasznie mnie to drazni:eek:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry