reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Jopal - no proszę, kolejna na wylocie :-D ciekawe ile dzieciaczków najbliższy weekend przyniesie :sorry:

tricia - Ty się jeszcze lepiej trzymaj, co? :) ale super że z anemią nie masz problemu!

Mata - dobrze że wyniki się poprawiły!

Jopal to czekamy na weekend :-):-):-)
Tricia poczekaj jeszcze troszkę - następny weekend może być twój co by sprawiedliwie było :-):-):-)

Witam się porannie Wy tu ciągle o tym curry ale przecież curry wogóle nie jest ostre przynajmniej w moim odczuciu. Jak dla mnie ostre to jest chilli i właśńie dzisiaj na obiado kolacje planuje zrobić palący garnek z chilli i czerwoną fasolą a co tam ostatni raz bo potem to szybko nie zjem takich pyszniości a uwielbiam.
Z tymi sutkami to mówiła lekarka, że jak 3 x po godzinie to tak jakbym w ciągu dnia 3 kroplówki z oksytocyny dostała dlatego to tak jakby troche próba oksytocynowa.

jopal, tricia no to generalnie dzieciaczki w pozycji startowej i czekają na swój moment, ja Wam życzę żeby zgrał się z Waszymi oczekiwaniami

Jopal, Tricia super wieści przynosicie :-)

co do masażu sutków - M ostatnio troche podrażnił, a ja potem pół nocy skurczybyki miałam (nieregularne i nie bardzo bolesne, ale były :tak:)

super,że wieści z wizyt ok
no to czekamy na kolejne maluszki,ciekawe która tym razem zrobi niespodziankę

Witajcie:))))
Ja też po wczorajszej wieczornej wizycie u ginekologa :)
No i co się okazuje, szyjka się już powoli skraca, mała gotowa do wyjścia, lekarz dał zielone światło, niby jeszcze 2 tyg do terminu, ale mam już skurcze przepowiadające od jakiegoś tyg, więc kto wie kiedy mnie dopadnie.Malutka ma 3kg, także oby zbyt wiele już nie urosła. Jak spytałam co będzie jeśli do terminu nie urodzę, to tylko rzucił "urodzi Pani" !!! i jakby się tylko jakieś skurcze zaczęły to mam wsiadać w auto i do szpitala, bo kawałek drogi mam ;/
Więc chyba się biorę ostro za ostatnie porządki, bo wolę mieć wszystko po swojemu gotowe :)
Ranyyyy czyżby to już nie długo...

Jopal- widzę, że Ty podobnie jak ja czekasz :) z tym masowaniem sutków to ja może też zacznę się masować, tylko może od jutra, bo dzisiaj mój na służbie i kto mnie zawiezie w tą śnieżycę ;p

Ostatnia edycja:
reklama
kamilka- ja juz wszystko wysprżtałam ostatnie tylko prasowanie mi zostało, normalnie w manie porządków wpadłam :-D, z suwaczka wynika, że 38 tydzień leci u Ciebie to termine nie ma sie co przejmowac. życzę żeby tylko odśniezone drogi na Ciebie czekał w drodze do szpitala no i żeby facet był pod ręka jak się zacznie. trzymam kciuki

Tunia
&&&&&&&&&
mata- super, że wyniki lepsze.
jopal no to owocnego masazu życzę :-D
tricia to mała póki co niech siedzi grzecznie w brzuszku i czeka jeszcze. powodzonka

Do góry