reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

nefi- u Ciebie ten sam czas co u mnie widzę :) także czekamy, aż nasze bobaski zechcą wyjść :)
Drogi u nas fatalne, zasypało strasznie, chociaż na stasie w miarę spoko, mówię małej, żeby poczekała kilka dni aż pogoda się polepszy, ale czy posłucha kluseczka :-D

reklama
No i juz jestem:-)

Wszystko wporzadku z babelkiem i ze mna ale skierowania na usg nie dostalam:-(
Slyszalam serduszko i oczywiscie trzeba bylo skopac pana doktora:-)
Cisnienie super przytylam 2 kg czyli od poczatku 10 kg:-)
Wymazik na paciorkowca pobrany (tym razem zdjelam majtki:-D:-D:-D:-D)Bedzie za 4 dni:-)Mam brac magnez na skurcze i nastepna wizyta 9 marca:-)

Kamilka- to teraz spokojnie czekasz na malucha super.
Tunia- jak miło czytać takie dobre wieści.
Mata- wyniki poprawiają sie tylko się cieszyć .Mi poprawiły się po 2 miesiącach jak brałam żelazo 3 razy dziennie:-)
Jopal , Nefi A ja życzę wam szybkiego porodu skoro już możecie rodzić.

Tunia super wiadomosci oby tak dalej :))), ja wizytę mam za tydzien i pewnie to bedzie juz ostatynia albo przedostatnia.
Jopal ,Nefi
w takim razie życzę szybkiego porodu i żeby dzieciaczki chciały już wyjśc :)
Mata super ze wyniki się poprawiły oby dalej były dobre :)
Kamilka super że dzidz jest już gotowy do wyjścia :)) czekamy na wiadomosci z porodówki :p
Tricia super że maluch juz jest niksko i gotowy do wyjscia w takim razie czekamy :)))

Oj coś czuję że teraz to zaczną się porody z górki :p

Ostatnia edycja:
Tunia ekstra!
Kamilka nie wiem, czy będą wywoływać, czy nie. We wtorek mam się zgłosić do szpitala i pewnie zapadnie decyzja. Nie nastawiam się na żadną opcję

reklama
widze coraz wiecej marcowek na lini startowej juz :-D no ciekawe ktora nastepna :-D

z tym masazem sutkow to niewiem jak wy dajecie rade to robic, mnie jak T probuje masowac czy dotkna sutka to mam ochote go w lep machnac.......:angry: jakos tak strasznie mnie to drazni:eek:

Do góry