reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Tunia super wieści :-) szkoda że nie dostałaś skierowania na USG ... Czyli już do końca nie będziesz mieć ?? Trochę się dziwie że tak późno następna wizyta ... Powinnyśmy mieć co tydzień maks dwa tygodnie :rolleyes2:

anula, kadza, kamilka Wy możecie rodzić lada dzień - fajnie się macie

nefi, tunia super, że i u Was wszystko dobrze

jopal no może faktycznie uda Ci sie do jutra z tymi urodzinkami ;-)

tricia dowciapną masz lekarkę :-)

A ja też dziś po wizycie u gin.
Morfo, mocz i hbs w porząsiu. Szyjka - tu też wszystko dobrze. GBS pobrany, wizytujemy za kolejne dwa tygodnie - ot, koniec rewelacji ;-)

villandra super wiesci:-)

mini no ja to go doslownie napastowalam dzisiaj z tym usg juz wychodzilam i jeszcze raz pytam to skierowanie na usg nie tak a on w smiech:-Dno i myslalam ze mi powie prosze przyjsc za dwa tygodnie a on to widzimy sie za trzy tygodnie:eek:

Ja już po wizycie i usg - Oskarek ma 2900g - termin porodu z tego usg wychodzi na 8-ego marca.
Lekarz mówił, że tak na prawdę większość planowanych cięć robią przed planowanym terminem, bo często wcześniej zaczyna się poród. Zobaczymy - póki co szyjka zamknięta - 2cm. Co prawda na dzień przed porodem Emilki też miałam szyjkę 2 cm, więc to może nic nie znaczyć.
Poza tym wszystko ok, łożysko w porządku, przepływy w tętnicach też, serduszko bije miarowo.

reklama
Do góry