reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

MaMicurina wiem, jestem bardzo ciekawa jaki będzie finał wagi,
już niedługo:-)

Bardzo się cieszę, że są same pozytywne info z wizyt.

reklama
Rosną dzieciaczki naprawdę ładnie :)) ale ja też myśle, że te wagi troszkę przekłamują, także tak na 100% nie można być pewnym i sugerować się tym jak wyliczają :)

Więc i My jesteśmy po wizycie -

Mała ma 3500-3600 - przestała rosnąć z czego wyrodna matka się cieszy jak szalona ;-) obwód główki i brzuszka w okolicach 32-33 cm - poza tym łożysko, wody wszystko ok. Pozamykana jestem na 4 spusty i szyjka się skracać przestała :confused2::confused2::confused2: czyli czekamy pewnie do marca na jakieś postępy bo póki co nic nie wskazuje na jakieś oznaki porodowe :confused2::confused2: czop, który miał teoretycznie wypaść - okazało się, że albo to było oczyszczanie się organizmu z czegoś zbędnego albo był to fragment - bo na 100% cały nie wypadł ;-)

Dziewczyny wizytowe wczorajsze - super wieści - tylko się cieszyć :-):-):-)
Ola nie martw się moja Kruszyna w równym 35 tc miała 3300 także luzik może i Twoje Maleństwo odpuści ;-)
Atan - Ciebie to lada dzień zabierze :-):-):-) nie ma też co się martwić :-)

tak tak dzieciaczki ładnie już ważą i kto by pomyślał, że takie cudeńka w naszych brzuszkach siedzą hehe ja jutro mam wizyte zobaczymy co tam słychać u mojego maleństwa nom i ciekawa jestem ile waży w sumie brzuszek mam mały ale kto tam wie :p

reklama
monika no to wszystko ok :-)

nusia no to dokładny termin lekarz podał :confused2: czyli, że na poród dopiero? ;-) Generalnie to chyba jednak nie tak źle, co?

patka ja w wagę usg zdecydowanie nie wierzę, więc się nie martw - zresztą jak cc, to mniejsze znaczenie chyba...

olavip cieszę się, że i u ciebie ok

Angel ja też mam zamiar dołączyć do tej garstki marcówek (luty zdecydowanie mi nie odpowiada :no:). Mam nadzieję, że Lina też wytrwa z nami :-)

Do góry