reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Nusia no i kolejna z zielonym światłem :-) :-)
Coza radość jej
Ale widze tak samo jak kamila piszecie o numerze telefonu... tutaj trzeba dzwonic na oddział, ze sie jedzie? Na ktory, porodowke, triage ? :confused:

Monika chcialabym miec marzec bo luty taki nijaki :-D ( siostra by mnie zabila ma urodziny 17). Ale moja mama jak mnie widzi to za glowe sie łapie, ze szybciej pojde :-) Karze mi brac torbe na ta nasza walentynowa noc w hotelu 19 lutego :evil:

nooooo, ale wiesci! wow to juz wiecej mamusiek bedzie siedzialo jak na bombie hehhee

a co z ta Lina????????? juz pojechala rodzic czy co??
zagladam tylko tu, bo ogladam Lisa i cisza Liny ni ma:no:

Jeszcze ja się dopiszę :-)
Tez po wizycie, krew oki, paciorkowca brak, te wszystkie z krwi ujemne, mocz oki. Szyjka zamknięta, wszystko wysoko więc gdyby nie planowana cc to pewnie bym przenosiła:-) chociaż wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie:-D
Okazała się, że moja dzidzia waży uwaga 4 kg:szok::szok::szok: ja w to nie mogę uwierzyć, od razu zapytałam o ewentualną pomyłkę i gin powiedział, że z 15-20 % jest dopuszczalna, okaże sie już niedługo.
Jeszcze czeka mnie wizyta w pon, a 23 we czwartek mam jechać do szpitala powitać moją wielką kruszynkę na świecie:-D:-D:-D

Przepraszam, że tak ogólnie ale sporo tych wizyt było więc razem ze wszystkich dobrych wieści sie mega cieszę. :-)

Atan Nam położna mówiła,że czasami skurczy brak, wody na miejscu a poród zaczyna sie od złego samopoczucia
Jeżeli jest się już w terminie i łapią Nas objawy trochę grypowe, wymioty, rozwolnienie, gorączka to możliwe,że sie zaczyna i żeby na IP jechać
Mam nadzieję,że się spełni i może już się zaczyna

Angel jak to kto w marcu? Jeszcze ja dołączam, aboslutnie na luty się nie nastawiam a i Aleks chyba wcale nie ma zamiaru w tym msc wychodzić

reklama
Patka ale wieści :-D 4 kg niedźwiadek :-) No i kolejna co za tydzien bedzie sciskac w ramionach SUPER!!

Atomowka no dobra garstka nas zostanie :-)

Do góry