reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Nusia no i kolejna z zielonym światłem :-) :-)
Coza radość jej
Ale widze tak samo jak kamila piszecie o numerze telefonu... tutaj trzeba dzwonic na oddział, ze sie jedzie? Na ktory, porodowke, triage ? :confused:

Monika chcialabym miec marzec bo luty taki nijaki :-D ( siostra by mnie zabila ma urodziny 17). Ale moja mama jak mnie widzi to za glowe sie łapie, ze szybciej pojde :-) Karze mi brac torbe na ta nasza walentynowa noc w hotelu 19 lutego :evil:

nooooo, ale wiesci! wow to juz wiecej mamusiek bedzie siedzialo jak na bombie hehhee

a co z ta Lina????????? juz pojechala rodzic czy co??
zagladam tylko tu, bo ogladam Lisa i cisza Liny ni ma:no:

Jeszcze ja się dopiszę :-)
Tez po wizycie, krew oki, paciorkowca brak, te wszystkie z krwi ujemne, mocz oki. Szyjka zamknięta, wszystko wysoko więc gdyby nie planowana cc to pewnie bym przenosiła:-) chociaż wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie:-D
Okazała się, że moja dzidzia waży uwaga 4 kg:szok::szok::szok: ja w to nie mogę uwierzyć, od razu zapytałam o ewentualną pomyłkę i gin powiedział, że z 15-20 % jest dopuszczalna, okaże sie już niedługo.
Jeszcze czeka mnie wizyta w pon, a 23 we czwartek mam jechać do szpitala powitać moją wielką kruszynkę na świecie:-D:-D:-D

Przepraszam, że tak ogólnie ale sporo tych wizyt było więc razem ze wszystkich dobrych wieści sie mega cieszę. :-)

Atan Nam położna mówiła,że czasami skurczy brak, wody na miejscu a poród zaczyna sie od złego samopoczucia
Jeżeli jest się już w terminie i łapią Nas objawy trochę grypowe, wymioty, rozwolnienie, gorączka to możliwe,że sie zaczyna i żeby na IP jechać
Mam nadzieję,że się spełni i może już się zaczyna

Angel jak to kto w marcu? Jeszcze ja dołączam, aboslutnie na luty się nie nastawiam a i Aleks chyba wcale nie ma zamiaru w tym msc wychodzić

reklama
Patka ale wieści :-D 4 kg niedźwiadek :-) No i kolejna co za tydzien bedzie sciskac w ramionach SUPER!!

Atomowka no dobra garstka nas zostanie :-)

Do góry