reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

hej:)
ja też melduję się po wizycie:-)
w dużym skrócie: muszę jeszcze 3 tyg na Asparginie wytrzymać i potem odstawiam i już:p ogólnie dziecko dużżżżeee UWAGA: 3080g :szok::szok: (Jagoda miała prawie tyle samo jak się urodziła w 41tyg):szok::szok::no: zaczynam się bać porodu(doktorek stwierdził,że 4 kilo spokojnie będzie):no::szok:
no to zapowiada się duży dzieć i wcześniejszy poród;-)

reklama
Rany Julek ale te nasze dzieciaczki duże, większość urodzonych w terminie będzie miała ponad 4 kilo, SZOK:szok:. Zamiast nam mamusiom ułatwić zadanie to rosną sobie jak na drożdzach. Aż się boję co usłyszę w czwartek ile mój dzieć teraz waży??????

Ola no ładnie hehehe kolejne dziecie juz w tym wieku tak dorodne :-)
Aj jakbym chciala tez wiedziec ile moj moze miec..
No nic gratulacje! A czemu te 3 tygodnie na tym aspraginie musisz jeszcze byc??

patka super i waga super:-)
ola super ze jest ok:-)

Ja jestem ciekawa ile moj wazy pewnie sie dowiem za jakis tydzien jak dostane skierowanie na usg w piatek:-)Ale cos czuje ze wcale kolos z niego nie bedzie:-)

nusia, patka super.
ola no tez pieknie, nie stresuj sie wagą. dobrze, że maluch sobie rośnie.

mi mała w brzuszku też więcej miejsca zajmuje, moze po tych wszystkich kuracjach taka z 5 kg urodze :-D:-D

Ostatnia edycja:
patka ale wiesz ze to czesto przeklamana te wagi? ja juz pisalam -przyjaciola miala miec 4,5 a wyszla Oliwia wazaca 3,5kg!!!to jest kg roznicy

ogolnie ciesze sie ze u was wszystko ok i dzidzki dorodne!
ola tez juz niezla 'mala' :-)

Ola no ładnie hehehe kolejne dziecie juz w tym wieku tak dorodne :-)
Aj jakbym chciala tez wiedziec ile moj moze miec..
No nic gratulacje! A czemu te 3 tygodnie na tym aspraginie musisz jeszcze byc??
jestem na Asparginie od 30tc, bo miałam bardzo mocne parcie na krocze i okropnie mnie bolał brzuch, naciąglał się i jakby ciągło go do ziemi (takie wrażenie wiesz, nie umiem inaczej tego opisać) Biore to i parcia na krocze nie ma,ale ten brzuch nadal tak dziwnie się ciągnie do ziemi:dry: mam już rozwarcie i wogóle...
poza tym wczoraj lekarz wziął wymaz - na jakieś bakterie co u 20-25% kobiet występują i dla matki nie są groźne ale dla dziecka owszem (nie pamiętam nazwy) - zdziwiło mnie to bo z Jagodą czegoś takiego nie miałam robionego,ale chyba dobrze,że to każe sprawdzić w razie co?? (jak by wyszły te bakterie to dadzą antybiotyk 2xw czasie porodu i jeszcze dziecku jak się urodzi)

reklama
super,ze wieści z wizyt pozytywne

oj spore dzieciaczki sie szykują,ciekawe jak u nas będzie jutro wizyta to się dowiem,wczoraj na KTG byłam u położnej i sa skurcze,ciekawe co tam sie dzieje,jeszcze troszkę niech poczeka a nie mu spieszno

Do góry