reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

hej:)
ja też melduję się po wizycie:-)
w dużym skrócie: muszę jeszcze 3 tyg na Asparginie wytrzymać i potem odstawiam i już:p ogólnie dziecko dużżżżeee UWAGA: 3080g :szok::szok: (Jagoda miała prawie tyle samo jak się urodziła w 41tyg):szok::szok::no: zaczynam się bać porodu(doktorek stwierdził,że 4 kilo spokojnie będzie):no::szok:
no to zapowiada się duży dzieć i wcześniejszy poród;-)

reklama
Rany Julek ale te nasze dzieciaczki duże, większość urodzonych w terminie będzie miała ponad 4 kilo, SZOK:szok:. Zamiast nam mamusiom ułatwić zadanie to rosną sobie jak na drożdzach. Aż się boję co usłyszę w czwartek ile mój dzieć teraz waży??????

Ola no ładnie hehehe kolejne dziecie juz w tym wieku tak dorodne :-)
Aj jakbym chciala tez wiedziec ile moj moze miec..
No nic gratulacje! A czemu te 3 tygodnie na tym aspraginie musisz jeszcze byc??

patka super i waga super:-)
ola super ze jest ok:-)

Ja jestem ciekawa ile moj wazy pewnie sie dowiem za jakis tydzien jak dostane skierowanie na usg w piatek:-)Ale cos czuje ze wcale kolos z niego nie bedzie:-)

nusia, patka super.
ola no tez pieknie, nie stresuj sie wagą. dobrze, że maluch sobie rośnie.

mi mała w brzuszku też więcej miejsca zajmuje, moze po tych wszystkich kuracjach taka z 5 kg urodze :-D:-D

Ostatnia edycja:
patka ale wiesz ze to czesto przeklamana te wagi? ja juz pisalam -przyjaciola miala miec 4,5 a wyszla Oliwia wazaca 3,5kg!!!to jest kg roznicy

ogolnie ciesze sie ze u was wszystko ok i dzidzki dorodne!
ola tez juz niezla 'mala' :-)

Ola no ładnie hehehe kolejne dziecie juz w tym wieku tak dorodne :-)
Aj jakbym chciala tez wiedziec ile moj moze miec..
No nic gratulacje! A czemu te 3 tygodnie na tym aspraginie musisz jeszcze byc??
jestem na Asparginie od 30tc, bo miałam bardzo mocne parcie na krocze i okropnie mnie bolał brzuch, naciąglał się i jakby ciągło go do ziemi (takie wrażenie wiesz, nie umiem inaczej tego opisać) Biore to i parcia na krocze nie ma,ale ten brzuch nadal tak dziwnie się ciągnie do ziemi:dry: mam już rozwarcie i wogóle...
poza tym wczoraj lekarz wziął wymaz - na jakieś bakterie co u 20-25% kobiet występują i dla matki nie są groźne ale dla dziecka owszem (nie pamiętam nazwy) - zdziwiło mnie to bo z Jagodą czegoś takiego nie miałam robionego,ale chyba dobrze,że to każe sprawdzić w razie co?? (jak by wyszły te bakterie to dadzą antybiotyk 2xw czasie porodu i jeszcze dziecku jak się urodzi)

reklama
super,ze wieści z wizyt pozytywne

oj spore dzieciaczki sie szykują,ciekawe jak u nas będzie jutro wizyta to się dowiem,wczoraj na KTG byłam u położnej i sa skurcze,ciekawe co tam sie dzieje,jeszcze troszkę niech poczeka a nie mu spieszno

Do góry