Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny moze wy mi powiecie : jak mialm usg w 8 tygodniu lekarz dokladnie zbadal janiki bylo czysto, teraz od jakiegos czasu mam lekki dyskonfort janika, powiedzialam wczoraj o tym na badaniu i wyszla torbiel ok2.5 cm powiedziano mi, ze jak bym mialam 6 cm to jest sie czym martwic.Jednak nie daje mi to spokoju.Moze tez tak macie? Bede w pl to mam wizyte z moja ginekolog wiec musze czekac .
Kilka lat temu mialam malenka torbielke, ktora sie wchlonela. Teraz odczuwalam , ze ten jajnik tak mnie pobolewa jak przed owulacja (klucie , no nie wiem jak to opisac) nie czytam , tez po forach bo wiem , ze czytajac mozna sie choroby jakiejs nabawic.Ewstra- ja tez nie pomoge niestety:-( ale jak na to wpadlas z tym jajnikiem? bolal Cie czy jak? mialas juz wczesniej jakies torbiele? ja nie wiem czy moj gin w ogole sprawdza moje jajniki, bardzo watpie.