reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Bozienka...nie brzmi to dobrze, ale najważniejsze, ze z małą wszystko ok. Bądz dzielna! A wszystko bedzie jak być powinno, na pewno :happy: Oszczedzaj się, duzo relaksuj..jeszcze niecałe 4 miesiace..będzie dobrze!

reklama
Bozienka odpoczywaj! leżeć to leżeć,chociaż wiem że ciężko bo ja też niby mam leżeć i nie nosić Jagody i tak jest ale w nocy:-( w dzień to awykonalne....

manta no to dzisiaj sama profeska:-)super ze dokladnie obejrzeliscie dzidzie:-)
Bozienka no ciekawie ale musisz sie oszczedzac i dbac o siebie i dzidzie lez i odpoczywaj a wszystko inne miej daleko w d.... nie warto!

przy kuchni mojej teściowej ta glukoza to cud, miód i orzeszki :biggrin2::biggrin2::biggrin2: tam to dopiero występują rzeczy których bez zamknięcia oczu i wyłączenia wszystkich zmysłów się nie ruszy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

padam :-D:-D:-D

Manta super, że miałas takie dokładne badanie! Rzeczywiście ten sprzęt musi byc super, skoro tyle widać :szok:

Bozienka trzymam kciuki, żeby ilośc wód się zwiększyła :tak:i tak jak Tunia pisze - reszte olej ;-)

Manta WOW takie usg to na pewno coś - ja idę we wtorek, pewnie na takie zwykłe, ale może w końcu usłyszę serduszko, bo jak dotąd nie było mi to dane

Bozienka na pewno się poprawi, tylko mniej się musisz stresować i więcej odpoczywać - dbaj przede wszystkim o Was dwie, a reszta na bok

reklama
Do góry