reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Bozienka...nie brzmi to dobrze, ale najważniejsze, ze z małą wszystko ok. Bądz dzielna! A wszystko bedzie jak być powinno, na pewno :happy: Oszczedzaj się, duzo relaksuj..jeszcze niecałe 4 miesiace..będzie dobrze!

reklama
Bozienka odpoczywaj! leżeć to leżeć,chociaż wiem że ciężko bo ja też niby mam leżeć i nie nosić Jagody i tak jest ale w nocy:-( w dzień to awykonalne....

manta no to dzisiaj sama profeska:-)super ze dokladnie obejrzeliscie dzidzie:-)
Bozienka no ciekawie ale musisz sie oszczedzac i dbac o siebie i dzidzie lez i odpoczywaj a wszystko inne miej daleko w d.... nie warto!

przy kuchni mojej teściowej ta glukoza to cud, miód i orzeszki :biggrin2::biggrin2::biggrin2: tam to dopiero występują rzeczy których bez zamknięcia oczu i wyłączenia wszystkich zmysłów się nie ruszy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

padam :-D:-D:-D

Manta super, że miałas takie dokładne badanie! Rzeczywiście ten sprzęt musi byc super, skoro tyle widać :szok:

Bozienka trzymam kciuki, żeby ilośc wód się zwiększyła :tak:i tak jak Tunia pisze - reszte olej ;-)

Manta WOW takie usg to na pewno coś - ja idę we wtorek, pewnie na takie zwykłe, ale może w końcu usłyszę serduszko, bo jak dotąd nie było mi to dane

Bozienka na pewno się poprawi, tylko mniej się musisz stresować i więcej odpoczywać - dbaj przede wszystkim o Was dwie, a reszta na bok

reklama
Do góry