reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Powodzenia na "słodziuśkim " teście :-)
Kiedy robicie ??... mnie lekarka podkreśliła żeby zrobić po 24 tyg czyli w 25 tym ....

A mnie o dziwo grzybek omija , w poprzedniej ciąży miałam co rusz a teraz cisza choć już połówka mi minęła

reklama
Powodzenia na "słodziuśkim " teście :-)
Kiedy robicie ??... mnie lekarka podkreśliła żeby zrobić po 24 tyg czyli w 25 tym ....

A mnie o dziwo grzybek omija , w poprzedniej ciąży miałam co rusz a teraz cisza choć już połówka mi minęła

no to ciiiiiiiii...zeby nie wywolac wilka z lasu:tak:

Powodzenia glukozowo :-p

Mini Dziś :-D zaraz się właśnie na drugie pobranie zbieram :-D:-D nie wiem czemu wszyscy mówią, że to takie słodkie - ja reagowałam tak samo jakby ktoś mi się coli napić kazał - niedobre ale do wypicia :-D:-D:-D:-D także dla tych co pierwszy raz będą robić - Dziewczyny nie takie złe ;-)

Lina :-D:-D:-D Babcia mojego M to samo mówiła że ona by to mogła codziennie pić :-)
a ja po tym wymiotowałam ... dobrze że dopiero po pobraniu krwi bo pewnie kazali by mi powtarzać :sorry2:

A co Ty tak łazisz ?? nie czekasz w poczekalni ???

Mini ja punkt mam całe 2 minuty drogi od bloku - także siedzieć w poczekalni to bez sensu :-):-):-) wcześniej jeździłam do innego labolatorium z którym mój doktorek miał umowę podpisaną (taniej badania były) a jak on umowy nie przedłużył to po co :-) zostałam w "przydomowym" :-)

reklama
Do góry