reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

W odpowiednim temacie już się chwaliła,że u mnie będzie synek ale tutaj wstawię fotki
Maluszek waży 400 gram ale niestety nie dało się zmierzyć bo za długi był,
Rozwija się prawidłowo, serduszko pukało.
Pan doktor sprawdził i pokazywał wszystkie narządy ( żołądek, nerki wszystko piękne )
Liczyliśmy paluszki , wszystkie są, nóżki dwie, rączki też:)
Jestem prze szczęśliwa
Pan dr niestety nie złapał najfajniejszych momentów i fotki takie do pokazania wstawię tylko dwie
Ale synek pięknie machał łapkami, tarł oczka i ssał paluszka, śliczne małe dłonie
A stópkę w pewnym momencie przystawił całkowicie w miejscu gdzie akurat Pan gr miał przyrząd więc cały ekran zajęła słodka malutka stopeczka

Fotki

Tutaj profil
Nosek, usta, bródka :)

I tu dowód męskości synusia
Ptaszek w kółeczku, dupka po prawej, tam z lewej na końcu w sumie widać stópkę

reklama
W odpowiednim temacie już się chwaliła,że u mnie będzie synek ale tutaj wstawię fotki
Pan doktor sprawdził i pokazywał wszystkie narządy ( żołądek, nerki wszystko piękne )
Jestem prze szczęśliwa
Pan dr niestety nie złapał najfajniejszych momentów i fotki takie do pokazania wstawię tylko dwie
Ale synek pięknie machał łapkami, tarł oczka i ssał paluszka, śliczne małe dłonie
A stópkę w pewnym momencie przystawił całkowicie w miejscu gdzie akurat Pan gr miał przyrząd więc cały ekran zajęła słodka malutka stopeczka

Fotki

Tutaj profil

super mały facecik:-D:-D

Jestem prze szczęśliwa

Fotki

Tutaj profil

Atomówko gratuluje synusia, Mały przystojaniaka z niego i ten siusiak :-) Gratuluje

reklama
Amandla - oficjalne byczenie się na pewno Ci się przyda - przecież zasłuzyłaś:D , a szyjka niech no się wydłuża zebys byla spokojniejsza:)

atomowka- superowe 400 g szczęścia:), przystojniaczek;) najwazniejsze, ze wszystko na miejscu i zdrowiutki :) gratuluje:)

Do góry