reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
dziewyczny mam pytanie - czy macie kotras jakas stronke www albo ze tak powiem normy dotyczace krwi ?

bo ja dzis przez telefon odebralam wyniki a dopiero w przyszły poniedzialek bede w zabrzu zeby je odebrac osobiscie ....

hemoglobina 11,9 
neutrofile 76,8
limfocyty 1,4
PDW14,2
hematokryt34

Atomówka gratuluje pięknych fotek! I ten słodki nosek!

U nas fajnie podczas USG maluch tak sie ustawił, że było widać od dołu jajeczka, siurka i pięty :rofl2:

dziewyczny mam pytanie - czy macie kotras jakas stronke www albo ze tak powiem normy dotyczace krwi ?

bo ja dzis przez telefon odebralam wyniki a dopiero w przyszły poniedzialek bede w zabrzu zeby je odebrac osobiscie ....

hemoglobina 11,9 
neutrofile 76,8
limfocyty 1,4
PDW14,2
hematokryt34

to zależy od laboratorium jakie ma wskaźniki...
poszperałam w moich starych wynikach i mam takie normy

hemoglobina 12-16
neutrofile 45-75
limfocyty 18-50
PDW 9-17
hematokryt 37-47

atomówka śliczny maluch i że się nie wstydzi pokazywać swoim klejnotów hihi :))

Podobno mali panowie na USg wlasnie z tym nie maja oporów :-D:-D
Atomówko przepiękne zdjęcia, a na nich prześliczne maleństwo! Gratulacje raz jeszcze!!

Aha u mnei wyniki badan podobno ok tylko w moczu cos nie tak i mam powtorzyc- ale to bylo przed braniem antybiotyku na infekcje i to moglo byc tylko to ;-)

Ostatnia edycja:
no z tymi normami to często są różne, zależy od labolatorium

hemoglobina 11,9 (13,4-18)
neutrofile 76,8 -a to nie wiem gdzie mam u siebie :)
limfocyty 1,4 (1,2-3,2)
PDW14,2 (10-18%)
hematokryt34 (37,6-55)

My juz po wizycie, usg trwalo 40 min chyba wszystko co mozliwe zostalo sprawdzone , dzidzia sie tak wiercila:) rączkami zaslaniala sobie buzie , albo rozmawiala przez telefon;) tak to smiesznie wygladalo_Od poczatku wiedziala, ze chcemy znac plec lokatora i... mowi , ze nie widzi tu jajek na co moj M jaka widac gdzie?Ja dostalam ataku smiechu i mowie Tosie mamy:)czyli moj sen dobrze mowil jak i moja intuicja mnie nie zawiodla.
Badalam dzis mocz i byl ok
FL33,0 MM
HC 176,0 MM
AC 156,0 MM
CRB 20,0 MM

reklama
Do góry